SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Beşiktaşlı, MYB'nin Yeni Teknik Direktörü

Eski Beşiktaşlı, MYB'nin Yeni Teknik Direktörü
A- A+ PAYLAŞ

T.F.F. 3.Lig 2.Grupta 27 puanla 17.sırada yer alan Yeşilyurt Belediyespor Futbol Takımının Teknik Direktörlüğüne Beşiktaş’ın eski futbolcularından Yusuf Tokaç getirildi. Takımın başında ilk antrenmanına çıkan Yusuf Tokaç, tek hedeflerinin hafta sonunda oynayacakları Alagöz Holding Iğdırspor maçını galibiyete kapatmak olduğunu söyledi.

T.F.F. 3.Lig 2.Grupta kümede kalma mücadele veren Yeşilyurt Belediyespor, kalan maçlarında Malatya spor camiasının desteği ve gücüyle alacağı güzel sonuçlarla 3.Ligde kalıp, Malatya futboluna olan katkısını devam ettirmeyi hedefliyor.

Son haftalarda ki puan kayıplarının ardından yönetimsel ve teknik heyet anlamında değişikliğe giden Yeşilyurt Belediyespor’da Mustafa Ceviz'den boşalan Teknik Direktörlük görevine en son Nevşehir Belediyespor’u çalıştıran Beşiktaş’ın eski futbolcularından Yusuf Tokaç getirildi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın talimatıyla; 28 Mart Pazartesi günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurula kadar Yeşilyurt Belediyespor Kulübünün sevk ve idaresini üstlenen Yeşilyurt İŞGEM Genel Müdürü Numan Özcan, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyesi Naci Şavata ve Mehmet Nakir ile görüşüp sunulan teklifi kabul eden Teknik Direktör Yusuf Tokaç, Malatya’ya gelerek resmi sözleşmeyi imzaladı. 

Yeşilyurt Belediyespor ile anlaştığı için mutlu olduğunu söyleyen Teknik Direktör Yusuf Tokaç, kalan maçlarda güzel sonuçlar alarak Yeşilyurt Belediyespor’un 3.Lig mücadelesine devam etmesini sağlamak istediklerini söyledi.

Yeşilyurt Belediyespor’un yaşadığı zor günlerden kurtulması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Teknik Direktör Yusuf Tokaç, “ Yapılan anlaşmanın her iki taraf içinde hâyırlı olmasını öncelikle temenni ediyorum. 3.Lig 2.Grupta sıkıntılı günlerden geçen Yeşilyurt Belediyespor’un başarılı sonuçlar alıp, 3.Ligde yoluna devam etmesi için ekibimle birlikte sonuna kadar elimizden gelen her şeyi yapacağız. Malatyaspor büyük bir camiadır, Yeşilyurt Belediyespor’da bu şehrin bir takımı ve değeridir. Bizler el birliği yaparsak, inanırsak ve güçlerimizi birleştirirsek her türlü engeli aşarız. Burada önemli olan hep birlikte hareket etmek, hep birlikte inanmak ve hep birlikte Yeşilyurt Belediyespor’u hak ettiği yere taşımaktır. Ekibimle birlikte burada olmaktan, bu mücadelenin bir parçası olmaktan onur duyuyorum. Bugün itibariyle görevimize başlayacağız ve ilk antrenmanımıza çıkacağız. Hafta sonunda Alagöz Holding Iğdırspor ile kendi sahamızda oynayacağımız maçı taraftarlarımızın vereceği destekle galibiyetle aşarak bu zorlu mücadeleye yüksek bir moralle başlamak istiyoruz. Takımları ayakta tutan güç hiç şüphesiz taraftarlarının desteğidir. Tüm taraftarlarımızı pazar günkü maçımıza bekliyoruz. Turuncu-Yeşilli ekipte forma giyen futbolcu kardeşlerimizle birlikte bu işin üstesinden geleceğimize yürekten inanıyorum.” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın talimatıyla; Yeşilyurt Belediyespor’da kongreye kadar kulübün sevk ve idaresini üstlenen Yeşilyurt İŞGEM Genel Müdürü Numan Özcan, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyesi Naci Şavata ve Mehmet Nakir ise, Beşiktaş’ın eski futbolcularından Yusuf Tokaç ile birlikte başarılı sonuçlar alacaklarına yürekten inandıklarını ifade ederken, 20 Mart Pazar günü saat 14:00’de Yeşiltepe’de oynayacakları Alagöz Holding Iğdırspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söylediler.

Konuşmaların ardından resmi sözleşmeyi imzalayan Teknik Direktör Yusuf Tokaç daha sonra tesislere giderek futbolcularla yaptığı toplantının ardından takımın başında ilk antrenmanına çıktı. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Cumhur (2 yıl önce)
    Canlı olarak 3,4 defa takımı izledim.Bu takımın bu ligde rahatlıkla kalması gerekir diye düşünüyorum. Orta saha ve defans olarak iyi hucum yönü çok iyi olmayan takım. Hucüm yönünü de becerebilecek oyuncular var.Bu takımın ligde kalacak gücü var.Duserse yönetimsel ve teknik kadro hatalarından düşer. Naci bey bu işin içinde varsa,başarının olması soru işareti. Inşaallah takımı ligde tutarlar.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • uğur tn (2 yıl önce)
    Yeni malatyaspor bugün bu durumduysa en az adil gevrek kadar naci şavata'da sorumludur! Bu takımı adil bey'e çekenlerin başında zaten naci bey geliyor sanırım bunu bilmeyen yok. Şimdi de hedef yeşiyurt belediyespor merka etmeyiniz naci şavata layığıyla bu takımı da amatöre götürecektir. Hoca konusunda ise gelebilecek en iyi hocayı getirdiler şu durumda inşallah takımı yönetemeyenlere rağmen başarılı olur ve bir de yeşilyurt'la üzülmeyiz.!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cihan (2 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediyespor hava değişikliği ile kesinlikle ligde kalacaktır, Yönetimi alan arkadaşlar camia da sevilen insanlar herkes destek verir, önceki arkadaşlar takımı kamu oyundan uzaklaştırdı ve bu hale getirdi
    %20
    %80
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    Eğitimde Malatya'nın okullarına lafım yok. 100 yıl evvel ki müfradatla bu kadar. imam hatip lisesinin bahçesinden bahsediliyor, taş maş varmış, o taşların hepsi başına düşsün.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Enkaz (2 yıl önce)
    Muhteşem ikili önce işgemi bitirdi, sonra yeşilyurt inşaatı şimdide yeşilyurtsporu. Hadi ticarette çok başarılıydın kendi şirketinizde çalışsaydın, ama olurmu spor akademisi mezunu yeğen keşke alanın olan yerde başarılı olsaydın. Numan başkanım nasıl işgemi ayağa kaldırıp, personele güven verdiysen, yeşilyurtsporuda ayağa kaldıracaktır.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Furkan (2 yıl önce)
    Muzaffer Çelik ve Serkan çınarın enkaz olarak bıraktığı takımı umarım ligde bırakırsınız
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Diyeceğim ki Malatya'da ikamet eden çok değerli hocalarımız var 3.lig takımını bu hocalardan birisi yonetemezmi ,özellikle belediye takımlarında transferlerin yetenek yanında rica ile yapıldığı sürece bu takımlar zor başarılı olur ama benim tanıdığım Naci abi buna inşallah müsade etmez diyorum.
    %19
    %81
    Yanıtla
  • hakan (2 yıl önce)
    Numan Özcan ve Naci Şavata’nın bu işin üstesinden geleceğinden hiç şüphem yok takımı ligde tutarlar, Tecrübe ve genç dinamik bi ikili olmuş hayırlı olsun
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Hoca44444 (2 yıl önce)
    Naci abi valla ( yemin ediyorum) sen bunların hepsinden iyi yaparsın.birak siyaseti futbola dön derim..sevgiler saygılar.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • 1647532268 (2 yıl önce)Hoca44444 isimli kullanıcı yorumuna
    Naci abiyi bende sever saygı duyarım ama yıllar önce yerel bir TV de yeni Malatyasporumuzun tüzüğünü nasıl yaptıklarını anlatıyordu başkanların kulübü borç batağına sokamayacagini divan kurulunun her şeyi kontrol edeceğini bu kulübün bir daha efsaninin düştüğü duruma düşmeyecegini anlatıyordu Naci abi söylüyorsa doğrudur diye ne kadar mutlu olmuştum Naci abi yalan söylüyor diyemem ama ya tuzukle ilgili tam bilgisi yoktu veya o günden sonra tüzük değişmiş olabilir .
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ben Naci abinin futbol bilgisinin en az siyaset bilgisinden daha fazla olduğunu , Malatyaspor umuzun ilk kalecilerinden yapısı ve fiziği rahmetli Turgay Şener Galatasaray ín kalecisi tabi futbol.oynadigi yıllara yetişemedik ama şöhretler karmasında izledim tabi Malatya kamuoyu seviyor sayıyor Allah uzun ömür versin babacan bir insan teknik direktör luk teknik bilgiden çok futbolcular in sevmesi sayması başarı için olmazsa olmaz bunu belirtmek için yazdım okuduğunuz için teşekkür ederim..dernekler odalar tüzük gibi konular üç büyükler değiliz İstanbul'da iş adamlarımızın Malatyaspor sevdası olmazsa Malatya'da süper lig ayarında bir takıma başkan bulmak kolay değil yerelde bu işi sirtlayacak kimse yok onun içinde tüzükler kişiye göre ..... sanırım..tabi üzülüyoruz Malatyaspor umuz için inşallah iyi olur Yeşilyurt belediye spor umuzada başarılar diliyorum keşke güçler birleşerek buyukmalatysspor olusturabilsek
    %34
    %66
    Yanıtla