SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediyespor'da Yönetim Değişiyor

M.Yeşilyurt Belediyespor'da Yönetim Değişiyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın 3. Ligdeki temsilcisi Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da alınan başarısız sonuçların ardından Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar yönetim değişikliği için harekete geçti.

Haftalardır aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle ligin alt sıralarına inen ve galibiyete hasret kalan Malatya Yeşilyurt Belediyespor'u kurtarmak amacıyla durum değerlendirmesi yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yönetim değişikliğine karar vererek Kulüp Başkanı Muzaffer Çelik yönetiminin görevi bırakmasını istedi. Takımın küme düşme hattından uzaklaşması için harekete geçen Başkan Mehmet Çınar Kulüp Başkanlığı için İşgem Genel Müdürü Numan Özcan ile Belediye Meclis üyesi Naci Şavata'yı görevlendirdi.

Yeşilyurt Belediyespor'un Muzaffer Çelik başkanlığındaki yönetim kurulunun bekleneni verememesi ve her türlü desteğin verilmesine rağmen takımın tehlikeli bölgeye inmesi nedeniyle Yeşilyurt Beleidyespor'da olağanüstü genel kurul kararı alınarak Başkanlığa İşgem Genel Müdürü Numan Özcan başkanlığında bir yönetimin göreve getirilmesi bekleniyor.

Belediye Meclis üyesi Naci Şavata'nında takımla ilgilenmesi için göreve çağrıldığı öğrenilirken Yeşilyurt Beleidye Başkanı Mehmet Çınar, yönetim değişikliğini doğrulayarak "Takımın ligde kalması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Her desteği verdik ama bu sonuçları hak etmiyoruz. Yönetim değişikliğine gitmeye karar verdik. İşgem Müdürü Numan Özcan ile Belediye Meclisi üyemiz Naci Şavata'yı takımla ilgilenmeleri için görevlendiriyoruz. Önceliğimiz takımı kurtarmak olacak. Bunun için çalışıyoruz" diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar tarafından görevlendirilen İşgem Müdürü Numan Özcan ile Beleidye Meclisi üyesi Naci Şavata takımın antremanını ziyaret ederek futbolcularla bir görüşme yaptılar. Takımın ligde kalması için hep birlikte olduklarını ifade eden Özcan ve Şavata "lige kalmanız için buradayız. Elimizden geleni yapmalıyız." diyerek futbolculara moral verdiler.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Harun (2 yıl önce)
    Numan Özcan kardeşimiz Malatya da sevilen genç ve başarılı bi iş adamıdır. Son dönemde de Yeşilyurt işgem de başarılar yakalamıştır. Kendisini tebrik ediyorum. Takımı ligde tutacağına canı gönülden inanıyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doğrucu Davut (2 yıl önce)
    Naci Şavata sezon başında gelseydi geçen sene şampiyonluğa oynayan takımı ve Nihat hocayı takımda tutar en fazla 3 nokta transferle açık ara şampiyon olurdu. Bir geçen seneye bak bir bu yıla bak yazık
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Sayın Mehmet Çınar, Yeşilyurt Bediye Spor un başkanlığını yapan Muzaffer Çelik beyefendinin futbol ile ilgili bilgisi veya bir deneyimi var mı?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Top yuvarlak (2 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Futbolla tek ilgisi top ile oynandığını bilir, 5 tane futbolcu ismi say desen bilmez. Anlayacağın Futbolun f sinden anlamaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Liyakat bu işte))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ. (2 yıl önce)
    Vakit geç olmadan ,ligde kalınması gereken herşey yapılmalıdır.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Sakın geç kalmayın. Ne yapacaksanız yapın. Yoksa çoookkkk yazık olacak. Sayın Çınar bu takım Malatya nın futbol da geleceği olacak. Aman haa..
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Cumhur (2 yıl önce)
    Naci Savata'ya görev verildiyse işler bir hayli zorlaşır, Malatyaspor 'da görev aldığı dönemlerden gayet iyi biliyorum.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Uzgun (2 yıl önce)
    Naci başkana üzülüyorum adam malatya belediye başkanlığından emlakçı arkadaşın yardımcılığına kadar sürgün yedi
    %34
    %66
    Yanıtla