SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narin'in Katledilmesine Malatya'dan Tepki.. "İçimiz Yanıyor"

Narin'in Katledilmesine Malatya'dan Tepki..
A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır’da 19 gündür kayıp olan ve cansız bedeni, Jandarma ekiplerince köyün yakınlarındaki Eğertutmaz Deresi’nde çuval içerisinde Pazar sabahı bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesi Malatya'da da büyük tepki yarattı. İl yöneticileri, siyasiler ve STK temsilcileri sosyal medyalarından yayınladıkları mesajlarla, tepkilerini dile getirdiler.

Vali Seddar Yavuz:
Narin evladımızın cansız bedenine ulaşıldı. Küçücük bir evladımızın kaybı hepimizi derinden üzdü. Fail yada faillerin kısa zamanda içinde adalete teslim edileceğine inanıyorum. Allah rahmet eylesin. Başımız sağ olsun.

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci:
Yüreğimiz yandı Narin Melek gibi bir bedene, tertemiz bir ruha, şu neşe dolu gözlere nasıl kıydınız?  Mekanın cennet olsun melek kız.

AKP Malatya Milletvekili Siraç İnanç Kara Ölmeztoprak:
Namazda secde halindeyken torunu Hasan (r.a.) efendimiz sırtına çıktığında secdesini uzatan Peygamber’in (s.a.v.) ümmetiyiz.  Çocuklarımız, geleceğimizin en kıymetli hazineleridir. Onların güvenliği, sağlığı ve mutluluğu bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Her bir çocuğumuzun yüreğinde taşıdığı umutları yeşertmek, onlara daha güvenli bir dünya bırakmak hepimizin en öncelikli görevidir. Onlara daha çok sahip çıkmalı, yalnızca eğitimlerinde değil, hayatın her alanında yanlarında olmalıyız. Çocuklarımızın masumiyetini, kırılganlığını her daim hatırlamalı, her birinin hayata tutunmasına destek olmalıyız. Çünkü her çocuk, dünyayı güzelleştirecek bir geleceğin parçasıdır. Narin, 8 yaşında, minicik bedeniyle hayalleri ve umutları olan bir evladımızdı, onu kaybetmenin tarifsiz acısını yaşıyoruz.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hâlihazırda yürütülen soruşturmanın titizlikle devam etmesi ve olayın tam anlamıyla aydınlatılarak Narin kızımızın canına kast edenlerin adalet önünde hesap vermesi için konuyu yakından takip etmektedir

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu: 
Narin’imizi kaybettik, içimiz yanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er:
Diyarbakır’da 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran evladımızın ne yazık ki cansız bedenine ulaşıldığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bu acıyı tarif edecek kelimeler bulmak gerçekten zor. Hepimizin yüreğini yakan bu elim olayın sorumluları kim olursa olsun, adalet önünde en ağır şekilde hesap vereceklerdir.

Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit:
Narin, hayalleriyle ve masumiyetiyle hepimizin yüreğinde derin izler bıraktı. O güzel gülüşü hafızalarımızda yaşayacak. Narin yavrumuza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın: 
Sözün bittiği yerdeyiz, içimiz yanıyor. Diyarbakır’da canice katledilen 8 yaşındaki Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin: 
Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki meleğimiz Narin’in ölümü hepimizi derinden üzmüştür. Çocukların korunamadığı bir dünya insanlık için karanlıktır. Adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun

AKP İl Başkanı Namık Gören:
Narin’in hayalleri yarım kaldı. Onun gülüşü, enerjisi hepimizin hafızasında ve yüreğinde yaşayacak. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Fikret (6 gün önce)
    İdam gelmediği müddetçe suçlular suç işlemekten vazgeçmeyecek yine olan masum insanlara olacak artık birilerinin buna dur deme vakti geldi de geçiyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (1 hafta önce)
    Kizimiza kiyanlar insan olamaz cezasi idam olmasi gerekir Mekani cennet ola
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 hafta önce)
    Söyleyecek çok söz var ama söyleyemiyorum, resmen insanlığımızın bittiği andır, kızımız bu pislik dünyadan cennete gitti, ya biz bunun hesabını Allah'a nasıl vereceğiz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 hafta önce)
    Dünya yansın. Çocuklar, Kadınlar çok çekti, çekmeye de devam ediyor. Yansın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Paşa44 (1 hafta önce)
    İdam gelmedikçe gerisi lafı güzaf.
    %100
    %0
    Yanıtla