SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik Operasyonlarında 4 Tutuklama

Narkotik Operasyonlarında 4 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince ‘torbacı’ olarak adlandırılan sokakta uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon yapıldı. Uyuşturucu ve silahların ele geçirildiği operasyonlarda yakalanan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “Sokak Satıcısı” olarak tabir edilen ve Batı illerinden Malatya’ya uyuşturucu madde getiren şahıslara yönelik operasyon yapıldı.

Operasyonlarla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"27-30.06.2024 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce “Sokak Satıcısı” olarak tabir edilen ve Batı illerinden ilimize uyuşturucu madde getiren şahıslara yönelik 3 ikamet, 2 araç ve 11 hedef şahsa yönelik yapılan operasyonlarda;

-6 kg 720 gr SKUNK maddesi,
-998 adet Sentetik Ecza maddesi,
-7 parça halinde 17,76 gr Metamfetamin maddesi,
-1 parça halinde 0.33 gr Esrar maddesi,
-3 adet Ruhsatsız Tabanca, tabancalara ait 3 adet şarjör ve 14 adet fişek
-2 adet Ruhsatsız Tüfek,
-1 adet Hassas Terazi, ELE GEÇİRİLMİŞ,
-Gözaltına alınan 5 şüpheli şahıstan 4’ü TUTUKLANMIŞTIR."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız