SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik Operasyonunda 17 'Torbacı'ya Tutuklama

0
Güncellendi - 2021-03-14 14:11:51
Narkotik Operasyonunda 17 'Torbacı'ya Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, geçtiğimiz günlerde Malatya merkezli olarak 3 ilde gerçekleştirilen operasyonda 'torbacı' olarak adlandırılan sokakta uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 20 şüpheliden 17'si tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik; 10.03.2021 tarihinde ekiplerimizce Malatya Merkezli Gaziantep ve İzmir illerinde yapılan eş zamanlı operasyon kapsamında 20 şahıs gözaltına alınmıs; 17 şahıs tutuklanarak ceza evine teslim edilmiş, 3 şahıs Adli Kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır."

Özel Harekat ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, 450 adet yeşil reçeteye tabi hap, 136 gram metamfetamin, 280 gr sentetik kannabinoid, 28 gr esrar, 2 adet ecstasy hap, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek ele geçirilmişti.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • hayat öğrencisi (3 yıl önce)
    uyuşturucu içip boşanan aileler sayısı bir hayli fazla, Adam ya cezaevine düşüyor veya uyuşturucu ile kendi canını yiyip bitiriyorlar. yada kalleş kurşunla öldürüyorlar. bu işleri yapanlar 2 yüzlü Maskelilerdir. vatandaş olarak Polis Jandarma teşkilatını Tebrik ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halk (3 yıl önce)
    Atatürkün ve halkın polisi olmak uyuşturucuyla ve fetöyle kesintisiz mücadeleden geçer.. fetö biterse diğer tüm terör örgütleri biter çünkü..
    0
    0
    Yanıtla