SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik Operasyonunda Torbacı Otomatik Silahla Yakalandı

Narkotik Operasyonunda Torbacı Otomatik Silahla Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesinin 36 silahın ele geçirildiği operasyonun ardından sokaktaki çalışmalara ara verilmeden bu kez Narkotik polisin operasyonunda 6 şüpheli ile birlikte 21 silah ele geçirildi. 

-Narkotik operasyonunda da 21 silah … 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekiplerinin silah ticareti yapanlara yönelik yaptığı ve 34’ü tabanca olmak üzere 36 silahın ele geçirildiği ve 8 şüphelinin ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği operasyonun ardından Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ise torbacılara yönelik yaptığı operasyonda 6 şüpheliyle birlikte 1'i tam otomatik tabanca, 14’ü pompalı tüfek olmak üzere 21 silah ele geçirildi. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 3 ayrı çalışma ile gerçekleştirilen ve torbacı olarak tabir edilen sokakta uyuşturucu sattıkları tespit edilen şüphelilere yönelik operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı. 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin operasyonun da gözaltına alınan A.B., İ.K., O.K., C.A., S.İ. ve M.Ü. ile birlikte 6 adet ruhsatsız tabanca, 14 adet pompalı tüfek, 1 adet tam otomatik Silah olmak üzere 21 adet silah ve 161 adet tabanca mermisi ele geçirildi. 

Operasyonda 1 kilo 514 gram Metamfetamin maddesi, 63 adet Ecstacy hap, 3,43 gr Esrar maddesi, 16 adet Sentetik Ecza hap hap, 3 adet Hassas Terazi ele geçirildi. 

Emniyete götürülen şüphelilerle ilgili soruşturma devam ediyor. 

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Kartal44 (1 yıl önce)
    Her meslek gerçekten çok önemli ama emniyet ve güvenlik alanında çalışan meslekler ayrı bir alkışı her zaman hak ediyor. Geceleri yok gündüzleri yok. Allah razı olsun onlardan. Malatya emniyetini tebrik ediyorum. Göz açtırmıyorlar. Gerçekten önemli operasyonlar yapılıyor. İnşallah yargılama süreçleri de hızlı ve verilen cezalar caydırıcı olursa emniyetin vermiş olduğu emekler boşa gitmeyecektir. Yeni infaz yasasının süratle yasalaşması gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Rabbim polisimize savcılarımıza ve hakimlerimize güç kuvvet versin. Yasalar caydırıcı oldukça suçlular bana bir şey olmaz diyemeyecektir. Bir an önce yeni infaz yasasının geçmesi gerekiyor. Suçlu TCK'yı bir hukukçu kadar biliyor. Bu nedenle caydırıcı ve hızlı bir yargılama bana bir şey olmaz diyenlere en güzel cevap olacaktır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Esnaf (1 yıl önce)
    Desenize Malatyaya aşırı sayıda silah gelmiş... 2 günde POLİSLER çok büyük operasyonları gerçekleştirmişler...
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Bozkuş (1 yıl önce)Esnaf isimli kullanıcı yorumuna
    Gerçekten hicbirsey bilmediğiniz sadece yazılana bakarak yorum yaptığınız ne kadar belli
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Allah polise güç kuvvet versin
    %88
    %12
    Yanıtla