SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik Polis 372 Kilo Skunk Ele Geçirdi

Narkotik Polis 372 Kilo Skunk Ele Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen operasyonda 372 kilogram skunk* ele geçirildi, bir şüpheli Malatya'da, firari bir şüpheli de Sakarya'da yakalanarak gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Kale ilçesindeki uygulama noktasında durdurulan bir kamyonette arama yapıldı.

Narkotik dedektör köpek yardımıyla yapılan aramada, aracın kasasına gizlenmiş 372 kilogram skunk ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli M.Ü. işlemleri için emniyete götürüldü.

Bu arada, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ele geçirilen uyuşturucu maddesinin firari şüphelisi de, Sakarya’da polis ekiplerince yakalandı.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede 4 Kasım günü Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce 372 kilogram skunk maddesi ele geçirilirken, olayın şüphelisi Anadolu Otoyolu Arifiye gişelerinde yakalandı. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

UYUŞTURUCU HAP VE METAMFETAMİN OPERASYONU

Öte yandan Malatya'da, "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri bir şüphelinin batı illerinden otobüsle yüklü miktarda uyuşturucu maddeyi kente getireceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Ekiplerce düzenlenen operasyonda, 5 bin 558 yeşil reçeteye tabi hap ile 500 gram metamfetamin ele geçirildi.

Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti iddiasıyla gözaltına alınan zanlı D.A. işlemleri için emniyete götürüldü.

AA- iha

*SKUNK: Esrarın hammaddesi hint kenevirinin laboratuvar ortamında diğer uyuşturucu maddelerle hibritleştirilerek elde edilen, esrardan 20 kat daha fazla bağımlılık yapıcı özelliği olan bir uyuşturucu maddedir. Türkçe’deki tam karşılığı olarak kokarca kelimesi olan Skunk esrara kıyasla daha zararlı bir madde olarak piyasada var olmaktadır. Skunk (Kokarca) denmesinin nedeni kötü kokusundan dolayıdır. Skunkın en kötü yan etkilerinden birisi ise beyne daha fazla zarar vererek akıl hastalıklarının önünü açmasıdır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • malatyalı (5 ay önce)
    emeği geçen herkeslerden Allah razı olsun gençliğimiz yitip gidiyor dur diyin geçirmeyin yaptırımları çook ağır olsun Allah devletimize zeval vermesin....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (5 ay önce)
    Malatya emniyet teşkilatının narko ekibini yürekten kutluyorum. Son yıllarda yılmadan usanmadan çalışıyorlar. Allah yardımcınız olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla