SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik Polis 72 Kilo Esrar Ele Geçirdi

Narkotik Polis 72 Kilo Esrar Ele Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yapılan operasyonda toplam piyasa değeri 1 milyon TL olan yaklaşık 72 kilo esrar ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Şehirlerarası yollardaki denetim sırasında durdurulan 2 araçta ele geçirilen toz ve kubar esrarla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince zehir tacirlerine yönelik uyuşturucu madde sevkiyat ve ticaretinin önlenmesi kapsamında yapılan çalışmalarda şehirlerarası karayolunda şüphe üzerine durdurulan 2 ayrı araçtan piyasa değeri toplamda 1 Milyon TL olan; 5 kilo 338 gr Toz Esrar ile 66 kilo 920 gr Esrar ele geçirilmiş, gözaltına alınan 2 şahıstan birinin işlemleri halen devam etmekte olup diğer şahıs ise sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız