SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik Polisin Operasyonlarında 9 Tutuklama

Narkotik Polisin Operasyonlarında 9 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında sürdürülen çalışmalarda son olarak 10 kişi gözaltına alındı ve bunlardan 9’u tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucu başlatılan operasyonlar sonucunda son olarak 10 şüpheli gözaltına alındı. 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kentte son dönemde yapılan çalışmalarda toplam 3.261 adet uyuşturucu hap, 13 adet Ecstacy, 31,78 gram Metamfetamin, 25,68 gram Esrar, 1 adet Hassas Terazi, 1 adet pompalı tüfek, 2 adet puyp (aparat) ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 12 bin 65 TL ele geçirildi. 

Bu çalışmalarda gözaltına alınan şahıslardan M.E.C. isimli şahsa adli kontrol hükümleri uygulandı, B.M., C.M., B.G., M.K.A., Ö.K., N.A., A.K., O.E. ve A.G. isimli 9 şüpheli ise tutuklandı. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mehmet (1 yıl önce)
    Güzelim Malatya mizda daha önceki yıllarda bu kadar pislik yoktu, gelen göçler den sonra bu hale geldi malesef yaşanacağı kalmadı suratından şer akan tipler haplanmis jiletlenmis yamyam gibi adamlarla doldu memleket, yeşiltepede de çok sıkı denetim lazım gece gündüz özellikle ıssız mahalle aralari
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Bostanbaşında seranın oralarda çok var neden oralar bakılmıyor Her ayak orda var Kişiler belli zaten herşey ordan çıkıyor
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Hacı (1 yıl önce)
    Eskiden yılda bir haber olurdu. Sonra 6 ay 3 ay derken aylık haberlere alıştık Şimdi ise haftalık uyuşturucu haberlerini okuyoruz. Ne olacak bu Malatya'nın hali
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Polis yakını (1 yıl önce)
    Emniyet güçleri 7/24 teyakkuzda ve suç şebekelerini kökünden temizliyor. Uyuşturucu ve silah evlatlarımızdan uzak tutmak için Esnaf Halk ve polis asker İrtibatlı olmalı...
    %47
    %53
    Yanıtla