SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik Polisin 'Torbacı' Operasyonunda 16 Gözaltı

Narkotik Polisin 'Torbacı' Operasyonunda 16 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi.

27 Eylül 2024 tarihinde düzenlenen eş zamanlı operasyonla, "torbacı" olarak bilinen 12 hedef şahıs ve bu şahıslarla bağlantılı 4 kişi olmak üzere toplam 16 kişi gözaltına alındı. Operasyon, 3 ay süren teknik ve fiziki takip sonucunda delillendirilerek planlandı.

Narkotik ekipleri, sokak satıcılarına yönelik operasyonu Projeli Dosya kapsamında gerçekleştirdi. 16 şüphelinin adreslerine yapılan eş zamanlı baskınlarda, büyük miktarda uyuşturucu madde ve çeşitli suç unsurları ele geçirildi. Yapılan aramalarda, 850 adet sentetik ecza hap, 83,05 gram metamfetamin, 6,20 gram sentetik kannabinoid hammaddesi, 4,72 gram sentetik kannabinoid maddesi, 1 ruhsatsız tüfek ve 1 hassas terazi ele geçirildi.

Malatya  İl Emniyet Müdürlüğü, sokak satıcılarına yönelik operasyonların devam edeceğini ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesi için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini açıkladı.

Gözaltına alınan 16 şüpheli, haklarında başlatılan soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız