SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik Polisin Yakaladığı 16 Torbacıya Tutuklama

Narkotik Polisin Yakaladığı 16 Torbacıya Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele operasyonları sonucu yakalanan 20 şüpheliden 16'sı tutuklandı.

Yapılan operasyonlarla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü şu bilgileri verdi:

"Malatya Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu imalatı, ticareti ve kullanımı ile mücadele kapsamında 02.01.2023 ile 08.01.2023 tarihleri arası yapılan çalışmalarda toplamda 3.689 adet sentetik hap, 147 gr metamfetamin, 173 gr esrar, 2 adet tabanca ile çok sayıda fişek, 2 adet hassas terazi, 1 adet puyp aparatı ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 23 bin 240 ₺  ele geçirilmiş, çalışmalar kapsamında 20 şahıs gözaltına alınmıştır.

İşlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 16 şüpheli tutuklanmış, 4 şüpheli ise adli kontrol hükümleri ile serbest bırakılmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (1 yıl önce)
    Bir seferde on altı torbacı yakalanıyorsa bu iş bayağı yaygınlaşmış demektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Allah polise güç kuvvet versin,insanları zehirleyerek kolay yoldan para kazanmaya çalışanlarada lanet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Barguzu (1 yıl önce)
    Uyuşturucu için yapılacakları ve yapılanları takdir ediyorum ama diğer suçlar içinde eksiklikler devam ediyor. İlk olarak Hagb denen şeyi ve basit yargılama usulünü acilen kaldırmak lazım. Askıda (hagb) ceza veriyorsun tamam ama verdiğin ceza ceza değilki. Günlüğü 20 liradan adli para cezası veriliyor komedi tam. Adamın ilk suçu olduğu içinmişmiş. İyi de arkadaşım en küçük işlediği suç için 10 yıl cezan var dersin askıya alırsın ama adli para cezası ya da 90 ya da 100 gün ceza verip erteliyorsun?Sonuç olarak suçlu dışarda. Onu bile vermiyorlar adli para cezası verip onu da erteliyorlar. Burda suçlu kral oluyor. Bana bir şey olmuyormuş diyor. Bu arada ilk suçun mağdurunun adalete olan güveni sarsılıyor. Suçlu dışarda adı hagb. Hangi vicdan bunu kabul eder bilmiyorum. Diyorsun ki duruşmaya çıksın hakim görsün o da yok. Basit yargılama yapıyorsun suçlu mahkemeye bile çıkmıyor.Dosya üzerinde ilk suçu olduğu için yargılama yapıyorsun. Sonra ne mi oluyor? Mafyacılık oynuyorsun. Pusu kurup adam öldürüyorsun, çeteleşiyorsun. Suçlunun içindeki suça yatkınlık büyüyor daha büyük işlere başlıyor. Tck yetersiz olduğunu suçlu biliyor ve devam ediyor. Çünkü eskilerin deyimiyle yılanın başını küçükken ezmiyorsun. Ona bir daha suç işlemesi için fırsat veriyorsun. Amaç ilk suç işleyen suçluyu kazanmak diyorlar ama olmuyor. İlk aldığı ceza, ceza olmayınca suçlu güç alıp daha büyüğünü yapıyor. Adalet bakanlığı bu işe acilen bir çözüm olmalı. Huzurun tesis edilmesi şart...
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Norko44 (1 yıl önce)
    Son torbacı ve uyuşturucu taciri kalmayana kadar ihbarlara devam Sevgili Malatyalılar...
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Esnaf (1 yıl önce)
    Artık yeni bir kanun geliyor. Uyuşturucu içenler tedaviye girecek, girmezse en yüksek ceza ya çarptırılacak. Memleket te bu kadar Cinayetler olaylar sebebi uyuşturucu dur.
    %95
    %5
    Yanıtla