SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik Polisten 'Kör Bekir' ve 'Çöpçü'ye de Paket!

0
Güncellendi - 2021-08-14 03:05:11
Narkotik Polisten 'Kör Bekir' ve 'Çöpçü'ye de Paket!
A- A+ PAYLAŞ

ÇÖPÇÜ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELİYMİŞ.. Malatya’da sokakta uyuşturucu sattığı tespit edilen torbacılara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan “Kör Bekir” ve “Çöpçü” lakaplı 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince, torbacı olarak adlandırılan sokak satıcılarına yönelik operasyonda önce uyuşturucu kullanan C.U., C.U., C.M. adlı 3 şüpheli takibe alındı, ardından bu 3 kişinin uyuşturucuyu satın aldığı E.B. ve C.C. adlı 2 şüpheli torbacıya ulaşıldı.

Alıcı 3 şüphelide 12 gram Sentetik Kannabinoid, 1.45 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildikten sonra başlatılan operasyonda; E.B. ve C.C.’nin evlerinde 66 gram Metamfetamin maddesi, 95 gram Sentetik Kannabinoid maddesi, 6 gram Esrar maddesi,1 adet ruhsatsız tabanca ve buna ait 6 adet fişek, 1 adet büyük bıçak ile birlikte uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 4 bin 25 TL para ele geçirildi.

Operasyonun ardından Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde işlem yapılan E.B. ve C.C. adlı şüpheliler Malatya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüphelilerden E.B.’nin çevresinde “Kör Bekir”, diğer tutuklanan şüpheli C.C.’nin ise “Çöpçü” lakabıyla bilindiği ve Büyükşehir Belediyesi'nde temizlik personeli olduğu öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • babuğdu (2 yıl önce)
    At hırsızları nın yeni mesleği Torbacılık yapmak. Neslimizi yok etmek. uyuşturucu istemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    Bende diyomki: bu belediye personelinin bazısı niye böyle sallanıyı demekki köör Bekir ayarı vermiş.
    0
    0
    Yanıtla