SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik'in Torbacı Operasyonunda 13 Tutuklama

0
Güncellendi - 2021-01-24 01:25:32
Narkotik'in Torbacı Operasyonunda 13 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince sokakta uyuşturucu satışı yapan ve torbacı olarak bilinen şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 14 kişiden13’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda sokakta uyuşturucu satıcısı olarak bilinen 14 torbacı gözaltına alınmıştı. B.M, N.A, A.E, F.S, T.T, V.Ç, S.A, M.A, A.D, M.D, M.D, H.G, M.D ve H.B.T İsimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştı.  

Emniyetteki sorgu ve işlemlerini ardından 14 şüpheli Malatya Adliyesine çıkartıldı.  Malatya Sulh Ceza Hakimliği 13 şüpheli hakkında tutuklama kararı verirken, 1 şüpheliyi ise adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. 

Özel Harekat Polislerinin de deste verdiği operasyonda 14 şüpheli gözaltına alınırken, ev ve işyerlerindeki aramalarda 3 bin 400 adet yeşil reçeteye tabi hap, 60 gram sentetik kannabinoid maddesi, 35 gram esrar maddesi, uyuşturucu madde satışında kullanılan 1 adet hassas terazi ve 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirilmişti. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Babuğdu (3 yıl önce)
    piyasa hızlı 10 liraya 20 liraya uyuşturucu koyuyolar. sonrada gençlik elden gidiyeah iltica geliyeah laiklik elden gidiyeah. ayıp be Ahlak sahibi insanlar uyuşturucu ile işi olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alpet (3 yıl önce)
    Bas harften isim mi olur? Hiç yazma bari biz de eleştirmeyelim.Haber metnin de illa o tuhaf bas harfleri kullanmak zorunda mısınız? Sadece 13 kişi deyin, olsun bitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara44 (3 yıl önce)
    Zavallı Polis Ne Yapsin Bi Yığın Mesaiyle Yakalıyorlar Adamlar Bir Kapıdan Girip Diğer Kapıdan Çıkıyor..Polisten Önce Adliyeden Çıkiyorlar..içicilerin Alayı 3 Gün Sonra Torbacı Oluyor içtiğim Beleşe Gelsin Ayağina...Torbacıdan Ewwela Üretici Ve ithalatçıların yakalnması lazım onlar üç beş tane torbacı binlerce..Bence Yılanın Başı Ezilirse Torbacılıkta Biter Veya Azalır..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Şehit Fevzi Mahallesinde torbacılar depremden dolayı yıkılması gereken konutta satış yapıyorlar. Haberini yapar mısınız ? Çevre ve şehircilik bakanlığı binayı yıkmıyor, telefonlarımıza dönüş yapmıyor ve sürekli olarak erteliyor. Not: müstakil ev kentsel dönüşüm alanında değil, elektrik su ve doğalgazı kesik.
    0
    0
    Yanıtla