SON DAKİKA
SON DEPREMLER

New York in New York

0
Güncellendi - 2019-02-22 02:03:42
New York in New York
A- A+ PAYLAŞ

New York in New York, geçirdikleri kaza sonucu yolları kesişen üç insanın hikayesini konu ediyor. New York'lu bir fotoğrafçı olan Dylan büyük bir vicdan azabı içerisindedir. Dylan bir kaza sonucu bir adamın ölümüne neden olur. Daha fazla bu acıyla yaşamak istemeyen Dylan, ölen adamın eşi Dilber'i bulup ondan özür dilemek ister. Bu yüzden yola koyulan genç adam, Dilber'le konuşabilmek için onu takip etmeye başlar. Ancak yaşadığı yere kadar takip etttiğinde beklenmedik durumlar gelişir. Bu olaylara şahit olan Mürtüz ise işlerin iyice içinde çıkılmaz bir hal almasına neden olur. Artık ortada büyük bir kovalamaca vardır. Tüm gücüyle Mürtüz'den kaçmaya çalışan Dylan, sonunda kendisini hiç olmak istemeyeceği bir yerde bulur. O artık en büyük düşmanının evinde hapsolmuştur.

Yönetmen: Muammer Koçak, Serdar Gözelekli

Oyuncular: Rafael Cemo Çetin, Mine Kılıç, Ahmet Yıldırım, Ahmet Utlu, Ayla Algan

Tür: Korku, Gerilim

Yapım Yılı: 2019 (89 dk)

Vizyon Tarihi: 22 Şubat 2019 Cuma

Yapımcı Firma: Post Office

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dil: Türkçe

intersinema.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız