Malatya'da Nike tarafından düzenlenen, Nike Futbol Turnuvasının final maçları oynandı.
Malatya'da 76 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada; 15-19 yaş grubunda TEKSpor, 20-35 yaş grubunda ise Günataspor şampiyon oldu.
TEKSpor rakibi Beydağı Gücü'nü 3-2 mağlup ederken, Günataspor, 44 Malatyaspor'u 6-3 mağlup etti.
Nike futbol turnuvasıyla ilgili basın mensuplarına bilgiler veren Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, "Malatya'da takımlarımız büyük teveccüh gösterdi ve 3 Nisan'da 76 takımın katılımıyla turnuvamız başladı. Nike halı saha turnuvasını MASKF olarak organize ettik. Artık final maçları oynandı. 15-19 yaş grubunda TEKSpor, 20-35 yaş grubunda ise Günataspor şampiyon oldu. Önümüzdeki haftadan itibaren Nike halı saha turnuvasında şampiyon olan 6 ilin takımı Malatya'da 2. kademe maçlarına çıkacak. Çok güzel ve zevkli maçlar oldu. Ben katılımlarından dolayı Malatya'daki bütün takımlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Özdemir, 3 Lig terfi müsabakalarının kura çekimlerinin Pazartesi günü yapılacağını da kaydederek, "12-16 Mayıs tarihlerinde 8 ilin katılacağı ve bu yıl son defa yapılacak olan 3. Lige terfi maçları oynanacak. Buradan çıkacak takım 4 takım arasına girecek. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Pazartesi günü kura çekimimizi yapacağız" diye konuştu.