SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Niyazi Mısri Bölgesinde 497 Konut, 335 Dükkan ve 130 Ofis İçin İhale

Niyazi Mısri Bölgesinde 497 Konut, 335 Dükkan ve 130 Ofis İçin İhale
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Niyazi Mısri bölgesinde yapılacak olan 497 konut, 335 dükkân ve 130 ofis içeren kalıcı konut ve işyerlerine ait ilk planı kamuoyuyla paylaştı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya çarşı merkezinin öneml ibir parçaı olan  Niyazi Mısri bölgesinde yapılacak olan kalıcı konut ve işyerleri projesine ait ilk detayları sosyal medya üzerinden paylaştı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ihalesi yapılan projede, 4. Bölge 1. Etap kapsamında toplam 497 konut, 335 dükkân, 130 ofis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi planlanıyor.

Başkan Sami Er, paylaşımında şehrin yeniden inşa sürecinin hızla ilerlediğini belirterek, Niyazi Mısri bölgesinin daha güçlü ve daha modern bir yapıya kavuşacağını vurguladı. Projenin ihalesinin gerçekleştirildiğini belirten Er, altyapı ve çevre düzenlemelerinin de projeye dahil olduğunu ifade etti.

malatyahaber.com

GÖRSEL: Niyazi Mısri bölgesi proje maket görünümü

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ayten (4 ay önce)
    Bir yeri rezerv alanı yaparken keşke sağlam binalara göre proje yapsalar hiç kimse mağdur edilmese insanlar o evleri ne emeklerle alıyorlar...Hala borcunu ödeyenler var ama projeye uygun değil diye yıkılıp yerine yeni binalar yapıp insanları tekrar borclandırılıyor...Evi yıkılanları yapsalar sağlam binalara dokunmasalar herkes menmun olur... Vatandaşımızın istemediği hiç birşey yapmayacağız deniliyor ama biz istemiyoruz... Evi yıkılanlar istiyor diye bizi mağdur ediyorlar... Deprem den 1 ay sonra evimize girdik hiçbir yardım talep etmedik.Cocuklar korkarak girdiler evlere psikolojik destek aldık şimdi herşeye sil baştan başlamamısı istiyorlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • cegiz (4 ay önce)
    1930/40'lı yılların SSCB mimarisine benziyor.
    %59
    %41
    Yanıtla