Büyükşehir Belediyesi, Pütürge ilçesine bağlı Nohutlu Mahallesinde asfaltlama çalışmaları yapıyor. Büyükşehir statüsünden önce belde belediyesi olan Nohutlu’nun 18 kilometrelik grup yolu asfaltlandı.
Çam ve meşe ormanları arasında doğal güzelliklere sahip mahalle yolunda ilk olarak alt yapı çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi keskin virajları sıcak asfalt ile kapladı. Dolgu ve yama çalışmaları da yapan Büyükşehir Belediyesi yolun tamamını sathi asfalt ile kaplayarak yolu daha güvenli hale getirdi.
Kış aylarında bölgede zorlu kar mücadelesi veren Büyükşehir Belediyesi, Pütürge’de birçok farklı noktada yeni yol açma, genişletme, onarım ve bakımın yanı sıra asfalt çalışmaları da yapıyor.
Yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını belirten Nohutlu Mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.
Zorlu kış şartlarında yolların büyük bir bölümünün yıprandığını ifade eden vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyemiz kışın bölgemizde zorlu bir kar mücadelesi veriyor. Yıpranan yolumuzun tamamı yapıldı. 4 mevsim boyunca bölgemizde yapılan çalışmalardan mutlu olduk. Bu hizmetleri inkâr edemeyiz. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.