SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Araya Şeytanın Girmesine Müsaade Etmeyeceğiz"

0
Güncellendi - 2019-07-31 17:23:34
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “16 yıllık iktidarın 14 yılında aktif görev almış, kırmızı plakalarla gezmiş hizmet etmeye çalışmışken kırmızı plakadan indikten sonra ‘Bende gidiyorum eyvallah’ demek milletin nezdinde gereken cevabı almanıza vesile olacaktır.” dedi.

Milletvekili Çalık, beraberinde partili yöneticiler ile birlikte Akçadağ ilçesini ziyaret etti. Çalık, AKP İlçe Başkanlığına geçerek burada partililerle bir araya geldi.

Çalık yaptığı konuşmasında, “Bundan sonra da bu birlik ve dirlikle Akçadağ da hizmet etmeye sizlerle beraberce yol alamaya sonuna kadar devam edeceğiz. Milletimizin verdiği karar başımızın üzerine taçtır. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Milletimiz hangi kararı verirse bizim ona saygımız sonuna kadar devam edecektir. Akçadağ’a bundan sonra da sonu kadar hizmet edeceğiz. Şimdi yapmamamız gereken dört yıl genel seçimler için, beş yılda belediye başkanlığı için seçimsiz bir dönemdeyiz ve bu seçimsiz dönemde Allah nasip ederse hangi eksiklerimiz varsa yapılması gereken hangi işimiz varsa sonuna kadar yapmaya devam edeceğiz. Her birimiz seçimden sonra muhasebemizi yapmak zorundayız. Biz seçimleri alsak da, seçimleri almasak da, bu muhasebeyi her daim yaptık bundan sonra da yapacağız. 15 seçim geçirdik, geçirdiğimiz her seçimde ‘Diğer oyları niye alamadık’ diye muhasebemizi yapmak üzere bütün notlarımız masanın üzerine koyarız, 31 Mart seçimleri içinde aynı muhasebeyi yapmak üzere notlar masamızın üzerinde.” dedi.

Çalık şunları söyledi:

“Ben çok net şunu söylüyorum; hiç kimse pozisyoner siyaset yapmamalı. Makamlara geldikten sonra 16 yıllık iktidarın 14 yılında aktif görev almış, kırmızı plakalarla gezmiş hizmet etmeye çalışmışken kırmızı plakadan indikten sonra ‘Ben de gidiyorum eyvallah’ demek milletin nezdinde gereken cevabı almanıza vesile olacaktır. Birliğimizi beraberliğimizi çok sağlam tutacağız, saflarımızı çok sık tutacağız, araya şeytanın girmesine müsaade etmeyeceğiz.”

Milletvekili Çalık, Akçadağ'da parti kurucularından Ramazan Akdağlı'yı evinde ziyaret ederek bir süre görüştü.

Akçadağ Kaymakamı Ekrem Ender Ergül’ü ziyaret eden Çalık; İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliğini de ziyaret etti.

Çalık, ilçe merkezindeki esnafları da tek tek işyerlerine girerek ziyaret etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • YAZIHAN (5 yıl önce)
    ŞEYTANIN NE İŞİ VAR ORADA ALLAH AŞKINA GÜLDÜRMEYİN İNSANI.... HAAA BİDE GEÇERKEN YAZIHAN'A UĞRARSAN İYİ OLUR İKİ YILDIR TOZ TOPRAK İÇİNDE BARİ BELEDİYEYE YAZIHAN'LILARA TEŞEKKÜR EDEYDİN... “Araya Şeytanın Girmesine Müsaade Etmeyeceğiz'' İNANIN GÜZEL BAŞLIK ATILMIŞ
    0
    0
    Yanıtla
  • Akcadagli (5 yıl önce)
    On numara tespit
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (5 yıl önce)
    Sayın vekil, Arapgir, Akçadağ ve Hekimhan niye kaybedildi diye soruyor mu acaba kendine?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    Malatya artık sizi sevmiyor sizi sevenler sizin gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    milletvekillerimizde söylem var eylem yok.. söylem eyleme geçmiyor ne hikmetse.. 17- 18. yıldır şu memlekette kuzey çevre yolu muhabbeti var. ne olduğu belirsiz.. trafik sorunu . hala çözülmedi.. yollarımız delik değişik. malatya gittikçe kuru bozkiıra dönüyor. yeşillik yok. kuruyan ağaçların yerine dikilen yok.. öznur hnm bundan 3-4. yıl önce demişttiki. malatyalı hacılarımız artık malatyadan gidecek malatyada inecek denildi malesef olmadı.elazığ hacı adayları elazığda gidiyor ve elazığa geliyor biz hala bizim hacı adaylarımız istanbula gidiyor ve ordan malatyaya geliyor. uçak sayıları az. ve günü birlik için ankaraya ve istanbula gidip gelenler için saat uygun değil. malatyalı vatandaş elazığ havaalanını kullanıyor bülent tüfekçi gümrük ve ticaret bakanlığı yapmasına rağmen bu işi çözüme kavuşturmadı malesef. bunada çözüm bulunmadı.. bizde malesef söylem var başka birşey yok
    0
    0
    Yanıtla
  • fanatık (5 yıl önce)
    şeytan malatya ya uğramaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (5 yıl önce)
    Sayın vekilim şu konuda yanılıyorsunuz kırmızı plaka vekillik bakanlık vs kim ne görev yaptıysa allah razı olsun ama bi gitmeyide bilsin aynı sözler aynı fikirler aynı kişiler biz yorulduk koltuğa oturanlar yorulmadı.Malatyada 16 yılda toplam ak partinin çıkardığı vekil sayısı kaç.? İl başkanı belediye başkanı ve vekil İl başkanı vekil yine il başkanı İl başkanı vekil yine vekil İnanın bırakın gitsin bizim nezdimizde sorun yok vallaha mutlu oluruz Açın gençlerin önünü yeni dinamik şeyler çıksın 16 yılda 1 kişi 3 ayrı makam vermenin açıklaması nedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (5 yıl önce)
    Sayın vekilim önce 25a nolu akçadağa giden otobüslere bakın, milletin ne çektiğini görün, bir yerleşim yerinde en önemli şey ulaşım.
    0
    0
    Yanıtla
  • AKÇADAĞLI (5 yıl önce)
    Sayın Çalık Neden Akçadağ Belediyesini ziyaret etmediniz. Hekimhan’a gittiğinizde CHP’li Belediyeyi ziyaret etmiştiniz ama. Bu şekildemi birlik beraberliği sağlıyacaksınız. Ve en önemlisi seçim öncesi Akçadağ için verdiğiniz sözleri ne zaman yerine getirirseniz o zaman inandırıcı olabilirsiniz. Birde Yerel seçim muhasebesini yaparken özellikle Akçadağdan başlayın, neden kaybettik diye. Aday yaptığınız bazı meclis üyelerini kendi köyünde dahi 3-5 oy alıp Meclis Üyesi seçildığine bakın. Belediye Başkanı Ali Kazgan’ın 8.250 oy alıp, Büyükşehirde Selahattin Gürkanın 15.000 oy almasına bakın. Bakın bakında bu muhasebenizide Malatya kamuoyuyla da paylaşın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Şeytan rant için girer aranıza herhalde
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Seytan.insanin.icindedir.baska.yerde.aramaya. Gerek.yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat (5 yıl önce)
    Şeytanın aranıza girmesi için önce torpil yaptırması lazım yani siz rahat olun aranıza kimse girmez devran sizin ülke sizin siz devam edin bekleyip göreceğiz...!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • BÜLENT (5 yıl önce)Suat isimli kullanıcı yorumuna
    suat hocam ağzına sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (5 yıl önce)
    MERAK ETMEYIN INSANIN OLDUGU YERE ŞEYTAN GIRMIYOR ÇOK ÇOK ÖNCEDEN ŞEYTAN INSANLARLA UGRAŞIRMIŞ ŞIMDI ŞEYTAN UZAKDAN IZLIYOR INSANLAR ŞEYTANIN GÖREVINI FAZLASIYLA YAPIYOR
    0
    0
    Yanıtla