SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Bir Oy Altın Oydur"

0
Güncellendi - 2018-06-05 04:23:56
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, 24 Haziran'ın tarihi bir öneme sahip olduğunu ifade ederek, "Milletimiz tek bir oy ile terör örgütleri ve uluslararası güçlerin oyunlarını bozacak" dedi.

Çalık, AKP Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan ile birlikte eski Şire Pazarı, Kasap Pazarı, Sebze Pazarı esnaflarını ziyaret etti. Yeşiltepe Atatürk Mahallesi ve Bostanbaşı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Çalık, şehit Ömer Göncü'nün annesi 90 yaşındaki Melekşen Göncü’yü ziyaret ederek elini öptü ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua aldı. Çalık, son olarak 12 yaşındaki İkra’nın davetini kırmayarak Fahriye ve Serdar Çolak çiftinin misafiri oldu.

Öznur Çalık, ilk olarak AKP Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan ile birlikte eski Şire Pazarı, Kasap Pazarı, Sebze Pazarı esnaflarını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi altında ziyaretlerde bulunan Çalık, kimi zaman kasap pazarında tezgahın arkasına geçti kimi zamanda vatandaşlarla öz çekim gerçekleştirdi.

Çalık daha sonra Yeşiltepe Atatürk Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Çalık, konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemli olduğuna vurgu yaptı.

'Çocuklarımız ve torunlarımız için canını siper eden bir liderimiz var' diyen Çalık, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"18 yaşından itibaren kendisini millete feda etmiş ve milleti için çalışan bir liderimiz var. 2002 yılında ilk AK Parti iktidara geldiğinde Tayyip Erdoğan için 'muhtar bile olamaz' dediler. Allah'a hamdolsun cumhurbaşkanım milletvekili oldu, başbakan oldu, cumhurbaşkanı oldu, milletin adamı oldu, dünyanın korktuğu lider oldu. Sizlerin sayesinde oldu."

Çalık, AKP'nin 16 yıldır önemli hizmetler yaptığını ifade ederek, "Milletimize ne zaman geldiysek Yeşiltepe bize tam destek verdi. 1 Kasım'da yüzde 82 destek verdiniz. İnşallah 24 Haziran'da da o ak elleriniz ak oyları sandığa atacak. 24 Haziran'da Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçeceksiniz. 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçeceğiz, milletvekilliğinde de AK Parti'ye oylarımızı vereceğiz" dedi.

Malatya'ya 16 yılda önemli yatırımlar yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini dile getiren Çalık, "Eğitim Araştırma Hastanesi'nden Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne, Fizik Tedavi Hastanesi'nden yollarımıza kadar toplamda 16,5 milyar yatırım yaptık. Yeni yapacağımız yatırımlarla birlikte 19,5 milyarlık yatırımı Malatya'mıza kazandırıyoruz. Bu yatırımları yaparken hem uluslararası güçler ve terör örgütleriyle de mücadele ediyoruz. Hem uluslararası güçler ve terör örgütleri, Türkiye üzerinde oyun oynuyor. Sizin bir oyunuzun ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. O bir oy, altın oydur. O oylara sahip çıkacak ve bir tek oyunuzla terör örgütleri ve uluslararası güçlerin oyunlarını bozacaksınız. 24 Haziran bu anlamda tarihi bir öneme sahip" diye konuştu.

Çalık, daha sonra AKP Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan ile daha sonra Bostanbaşı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Atalan, AKP'nin 16 yıllık iktidarında önemli hizmetler yaptığını dile getirdi.

Atalan, yollar, havalimanları, hastaneler yaptıklarını kaydederek, "AK Parti Türkiye'de önemli hizmetler yapıyor. Dünya bizi kıskanıyor. Malatya'da ikinci üniversiteyi kuruyoruz. Hemşerimiz rahmetli cumhurbaşkanımız Turgut Özal'ın adı verildi. En iyi kaliteli eğitimi vereceğiz. Bunu bile çekemiyorlar. Genç mühendisler, doktor ve profesörler yetiştireceğiz" dedi.

İSTANBUL TEMASLARI..

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık,  24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’da Malatya ve Pütürge ilçesi derneklerini ziyaret etti.  Çalık, Malatya Dernekler Federasyonu'nu, Şalyan Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini, Sevit Köyü Derneğini, Kale Tepebaşı (Kesrik) Köyü Derneğini, Pütürge Poskıran Derneğini ve Pütürge Çevre Köyleri Derneğini ziyaret ederek, buralarda Malatyalılarla bir araya geldi.

Çalık, Pütürge Üryan Derneğince Esenler Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftara da katılarak, burada da Malatyalılarla bir araya geldi.

Çalık, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin dönüm noktası olduğunu belirterek;  "2002 yılından itibaren çıktığımız yolda önümüze çok ciddi manalarda engeller çıkardılar.” İfadesini kaydetti.

AKP’nin iktidarı döneminde sürekli engellerle karşılaştığını belirten Çalık şöyle konuştu; “Bir dönem 'Ayışığı' dediler, 'Balyoz' dediler, 'Ergenekon' dediler. Arkasından 2007'de bize e-muhtırayı dayatmak istediler. Arkasından parti kapatma davalarını, arkasından Gezi olaylarını, 17-25 Aralık darbe girişimini ve en son 15 Temmuz darbe girişimini bu ülkenin başına dert etmek istediler. Siz buna izin vermediniz. 15 Temmuz'da milletimiz göğsünü tanklara siper etti ve binlerce kere şükürler olsun. Benim kıymetli kardeşlerim liderimizin öncülüğünde Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başkomutanımızın liderliğinde, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 15 Temmuz darbe girişimini hep birlikte püskürttük."

24 Haziran seçimlerinin Türkiye'de oynanan büyük oyunların bozulacağı gün olduğunu ve Türkiye’nin sıkıntı yaşadığı anlarda muhalefet partilerin göbek atacak bir duruma geldiğini belirten Çalık; “Dolar 5 lira olmuş, neredeyse Kılıçdaroğlu göbek atacak, neredeyse İnce kalkıp oynayacak. İpsizler de sapsızlar da temelsizler de Türkiye üzerinde oynanan oyunların farkında olmasına rağmen, Türkiye'nin büyümesini görmelerine rağmen dolar üzerinden, ekonomi üzerinden Türkiye'ye darbe yapmak isteyenlere şakşakçılık yapıyorlar. Yurt dışından gelecek yabancı yatırımcılara, 'Buraya gelmeyin güvenli ülke değildir.' deyip, vatana ihanet ediyorlar ama 'benzin pahalanmış, mazot pahalanmış.' deyip Türkiye'nin aleyhine propaganda yapanlar, Suriye'de mazot 1 dolardı, Suriye'de mazot 1 lira, Libya'da 1 liraydı. Eğer mazot, benzin 4 dolar da olsa, 5 dolar da olsa, 10 dolar da olsa biz birlik olmadığımız sürece, Suriye gibi, Libya gibi dağılmaya mahkum oluruz. Ama eğer dolar 10 lira da olsa, 100 lira da olsa biz bir olur, biz beraber olursak Türkiye'yi hiç kimse dağıtamaz. Bu güçlü ülkenin, bu kuvvetli ülkenin hiç kimse üstesinden gelemez. Bizim birliğimize, bizim beraberliğimize vurulmak istenen darbelerin hepimiz farkındayız. Ekonomimizi 10 yılda büyüttük, büyütmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

İstanbul'daki ziyaretler

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • arğalı (6 yıl önce)
    Ya arkadaş akp geldi geleli bütün seçimler tarihi öneme sahip oluyor.Her seçimden sonra ülke düze çıkıyor,hainler bertaraf oluyor ama ne hikmetse her seçimi kazanıyor ama ülke gitgide batağa gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanli Ramizan (6 yıl önce)
    Çakır Emekli kart indirimlerini iptal etti şimdi de bende oy istiyor Alan da gaçan mı misali Keser döndü sap döndü Çakır
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yavuz (6 yıl önce)
    Ülke iyi olunca biz yaptık kötü olunca pkk ve dış güçler YÖK öyle mama. PKK ile megri megri şarkısını size dış güçler mi söyletti.milletin aklıyla alay edecek kadar zeki değilsin millet gözünü açtı size güle güle
    0
    0
    Yanıtla
  • can (6 yıl önce)
    Neden yaptığım yorumu yayımlamadınız ? Doğru tarafsız değil mi ? Ya da seçim zamanı haber yapmanız için verilen paralar mi engel
    0
    0
    Yanıtla
  • itiraz 44 (6 yıl önce)
    Ben ak partiye oy veren biri olarak şu kanaate vardım öznur hanım EFSANE KADIN. Neden mi; ak parti de başbakanlar değişir başkan yardımcıları değişir, bakanlar değişir hatta herkes değişir bir Tayyip Erdoğan birde Öznur çalık değişmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • can (6 yıl önce)
    Ben Ak partiye yıllarca oy verdim milletin vekili benim vekilim olacak dedim hayalim buydu ama seçim zamanı alana inen vekiller beni üzüyor. Sadece kendilerinin vekilleri oldular. Nasıl benim vekilim oluyorlar anlam veremiyorum ben kırmızı ışıkta bekliyorum benim seçtiğim milletin vekili niye beklemiyor çakarlı araçlarla sellektör ata ata kırmızı ışıkta beklemiyor . Milletin seçtiği vekil ayrıcalıklı olmamalı gerçektende halkın içinde olmalı seçim zamanı sadece olmamalı.malatya da Ak partiye oy verenlerin %90 reis için veriyordu onun sayesin rahat bir şekilde milletvekili oluyorlardı ama şimdi öyle olacağını düşünmüyorum. Algı operasyonu yapılıyor diyorlar ama malatyalı Akıl operasyonu yapacak ve bazıları için üzüntülü olacak . Aslında bu işi gönülden yapan millet için devlet için ve vatan için bir kuruş almayarak milletin vekili olacak kendi yakıtını kendi alacak kendi faturalarını kendi ödeyecek kendi ihtiyaçlarını kendi görecek millet vekilleri olması gerekiyor . Zaten sizler zenginsiniz paranıza para katmaya ne gerek var vatan için millet için yapıyorsan dersin benim durumum iyi ben bu görevi Allah rızası için vatanım için hiç bir ücret almadan yapacağım bir millet vekili göremedim. Keşke olsada görsek geçmişte bir elin sayısı kadar böyle yapan vekiller oldu . ama şimdikiler paramıza para katalım. Düşünsene en küçük örneği meclis restorantı . Lüks bir restoranta o bir kişilik yemek 50 TL den aşağı olamaz ama 10 TL oradan güzelce yiyiyor zaten siz zenginsiniz ne gerek var ki. Benim hayalini kurduğum vekil devamlı halkın içinde olacak Malatyamın sorunlarını mecliste grubuna ters olsa bile çıkıp kürsüde o sorunu söyleyecek. Kırmızı ışıkta bekleyecek. O benim yeğenim o benim yakınım diye sağa sola insanların hakkina girerek işe sokmayacak. Maaş almayacak gercektende Malatya icin çalisacak, Malatya için çalışır görünüp başkalarını zengin etmeyecek. Benim hayalim bu adı üstünde hayal.
    0
    0
    Yanıtla