SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O da Yeni Malatya'nın Radarına Girdi

0
Güncellendi - 2020-08-19 00:15:59
O da Yeni Malatya'nın Radarına Girdi
A- A+ PAYLAŞ

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Yeni Malatyaspor, Vitória Guimarães’in santraforu Oscar Estupinan’ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Süper Lig’de 2019-2020 sezonunu sıkıntılı geçiren Yeni Malatyaspor, 2020-2021 sezonunda daha güçlü ve alternatifli bir kadroyla Süper Lig’de mücadele etmek için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Transfer komitesi, yönetimin listesinde yer alan oyuncularla prensip anlaşmasına varırken, bu oyunculara imza attırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Her bölge için oyuncu arayışında olan sarı siyahlı takım, geçtiğimiz sezon Denizlispor’un formasını giyen Vitória Guimarães’in santraforu Oscar Estupinan’ı kadrosuna katmak istiyor.

2019-2020 sezonunda Süper Lig ekibi Denizlispor’da kiralık olarak forma giyen ve sezonun sona ermesinin ardından Portekiz ekibine geri dönen Oscar Estupinan’ı kadrosunda tutmak isteyen Denizlispor girişimde bulunmuştu. Denizlispor’daki performansıyla dikkat çeken oyuncuya Yeni Malatyaspor’un da talip olduğu öğrenilirken, sarı kırmızılı takımın bu transferi bitirmek için harekete geçtiği bildirildi.

Vitória Guimarães ile sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan Oscar Estupinan’ın şuanki piyasa değeri 1,3 milyon Euro.

Kolombiya uyruklu golcü oyuncu, santrafor mevkiinin yanı sıra forvet arkasında ve sağ kanatta da görev yapabiliyor. Sol ayağını iyi kullanan 24 yaşındaki Oscar Estupinan, geçen sezon Süper Lig’de Denizlispor formasıyla bin 64 dakika görev alırken, 7 gol kaydetti. Türkiye Kupası’nda 5 maçta 398 dakika sahada kalan ve 7 gol kaydeden Estupinan, Denizlispor formasıyla 33 karşılaşmada 14 gol atmayı başardı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • kaan (4 yıl önce)
    Kadro zenginliği açısından iyi transfer olur,çünkü bu yıl 40 maçtan fazla oynanacak,böyle futbolcu lazım, hayırlı olsun........................
    0
    0
    Yanıtla
  • Ata Oğlu (4 yıl önce)
    Adil başkanın transfer politikası medyanın 7/24 emekliye büyük müjde adı altında haber yapan yazılı ve internet sitelerinin hayali müjdesi gibi emekliye büyük müjdeler gerçekleşirse adil başkanın transferleride gerçekleşir
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (4 yıl önce)
    Arkadaşlar imza atılmadan ben bu transferlere inanmıyorum.Adil gevrek istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    fena olmaz yani.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (4 yıl önce)
    Adil Gevrek yeni transferler neden ortada yok. İmza atmadılar. Yoksa transferler yalan mı? İstifa.
    0
    0
    Yanıtla
  • ZİHNİ (4 yıl önce)
    Başkana ve malatya ya selam ve sevgilerimle,sayın adil bey sergenin isdeyine umarım aradı bir karşılık isdemesin.dostluk kardeşlik hep birlikte olması dileyiyle
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Geçen yıllardan ders alarak transfer sözleşmelerini kulüp menfaatleri doğrultusunda yapmalıyız.guilherme ve gökhan töre her isteyen kafasına estiği gibi çekip gitmemeli.bizde yıldızını parlatıp,Türkiye liglerine uyum dönemini geçirip hadi ben şu takıma gidiyorum diye rahatça gitmemeliler.eğer gidecekse de bunun kulübe ciddi bir getirisi olmalı.biz hem hocaların hem futbolcuların acemi birliği değiliz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (4 yıl önce)
    Eğer olursa Lapadula dan tek avantajı Türkiye ligini iyi bilmesi Fakat hep forvet üzerinde durmayalım onları verimli kılacak kanat ve ortasaha oyuncularınada gerek var.Şimdilik birlik zamanı
    0
    0
    Yanıtla
  • Spartacus (4 yıl önce)
    Hadi başlayın artık transferlere ortada hala imzalar yok herkes alınacak lig başladı başlayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi (4 yıl önce)
    İsim çok imza yok.Hep laf bunlar Adilin ucuz numaraları
    0
    0
    Yanıtla
  • SAMET (4 yıl önce)
    Radara giren çok ama hani imzalar nerede?İCRAAT YOK.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    hep laf imza yok antrenör yok. imza atılmadan inanmam
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Maşallah radara girmeyen yok. Lapadula diye sosyal medyada üst üste açıklamalar geldi heyecan yarattı ne gelen var ne giden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    olsa güzel olurda iş ki ola
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Baskana.yonetime.tesekkur.hamza.hocayi. Iyi.transferler.yapti.artik.yonetime.baskana. Hocaya.destek.olma.zamani.bir.olalim.diri. Olalim.malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (4 yıl önce)
    Çok iyi transfer gerçekleşirse süper olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (4 yıl önce)
    Kaçırmayın
    0
    0
    Yanıtla