SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Feryatları, Asla ve Asla Unutmayacağız"

A- A+ PAYLAŞ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Malatya'da depremzedelerle bir araya geldi.

Akşener, Yeşilyurt ilçesindeki Güzelbahçe Çadırkentte düzenlenen Halil İbrahim Sofrası Buluşmalarındaki konuşmasında, yakın tarihin en büyük acılarından birinin yaşandığını ve herkesi derinden yaralayan büyük bir felaketi hep birlikte göğüslediklerini söyledi.

Yaraları birlikte sararak, yardım isteyenlere birlikte koştuklarını dile getiren Akşener, "Biliyorumki yaşadığımız felaketin izleri ne hafızamızdan ne de kalbimizden silinmeyecek. Memleketimizi yasa boğan o büyük acıyı, tüm Türkiye'nin kulaklarını çınlatan o feryatları, asla ve asla unutmayacağız. Elbette ki acının asıl sahibi sizlersiniz." dedi.

Akşener, depremde hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine ve sevdiklerine sabır dileyerek, şöyle devam etti:

"Allah tüm depremzedelerimize direnme gücü versin. Hepimizin başı sağ olsun. Hepimize geçmiş olsun. Benim Meral Akşener olarak 2015, 2016, 2017'den beri Türkiye'ye dair bir hayalim var. 21 yıldır bitmeyen bir döngü içerisindeler. İnsanlarımızı birbirinin karşısına dikerek, koltuklarını korumaya çalışanlara karşı bir hayalim var. Manevi değerlerimizi tartışmaya açarak, siyaset yaptığını zannedenlere karşı bir hayalim var. Oculuk buculuk üzerinden bizi birbirimize düşman etmeye çalışanlara karşı, onları sağduyuya vicdana, merhamete, insanlığa davet etmek adına, insanlığı onlara göstermek adına bir hayalim var. Ülkemizi kutuplaşmadan çıkaracak ve bu düzeni bitirecek bir hayalim var. O hayalim de işte bugün birlikte buluştuğumuz bu sofradır. Türkiye tarih yazacak. Aziz milletim şunu asla unutmayın ki bu seçim kişiler arasındaki bir rekabetin seçimi olmayacak, Türkiye'nin kaderini değiştiren tarihi bir seçim olacak."

Milletin derdini dinleyecek, acısını hissedecek ve öfkesini dindirecek bir devlet anlayışını yaşatan Türkiye için en doğru kararı, halkın vereceğine inandığını aktaran Akşener, sözlerini şöyle tamamladı:

"Milletimiz saygılı bir Türkiye için en doğru kararı verecek. Bu ülkenin nüfus cüzdanına sahip her bir ferdi, bu ülkenin ağasıdır, paşasıdır, beyidir, miridir. Milletimiz mutlu ve huzurlu bir yaşam sürme hakkını güvence altına alan adil bir Türkiye için doğru kararı verecek. Milletimiz kendi kendine yetebilen güçlü bir Türkiye için en doğru kararı verecek. Milletimiz İYİ Parti'yi birinci, sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu da cumhurbaşkanı yapacak. Biz de bugün Millet İttifakı olarak 8 ilde kurduğumuz bu sofraları inşallah seneye tüm Türkiye'de kuracağız."

Organizasyonda CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da yer aldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Hasan (1 yıl önce)
    Şehmus Malatyalı. Eşi Urfalı. Doğa Koleji kurucusu. CHP, Veli’den sonra bir de Sünni aday koymalı artık ikinci sıraya. Ya da Veli İstanbul'dan aday olmalı. Enver 1. Olmalı 2. sıraya da bir Sünni aday koymalı. Parti ulusal değerleri Malatya ilinde de yansıtmalı. Atatürk’ün partisi ulus bilincine sahip olmalı. MHP de ikinci sıraya bir Alevi koymalı. Malatya’da görünmez kutuplaşma böyle kalkar. Fendoğlu ailesi ne kadar Türk ise memleketimizdeki Aleviler de o kadar Türk. O kadar da milliyetçi. O cevheri parlatmamız gerekir. Ömer Ekici’ye de yazık. Çalışan adam o ama aşiretçilik yapılıyor. Bu da Ulus bilincine aykırı. Hayırlı günler.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Arslanın dişisi erkeği olmaz, Arslan Arslandır.Meral Akşener ise bir Bozkurt tur.Bayramın ilk günü Malatya yı tercih etmesi ise bizim için şereftir.Helal olsun sana Meral Akşener...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Malatyada size bir oy dahi çıkmaz yüzde 10 oy o da 7 kişi kimin oyu diye kavga edecekler unutmayın 7 li ortaklar kazansalar 1 ay sonra kavga ederler
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Almancılar fikirlerini kendine saklasın. 200 ev satılıyor, 50’sini siz alıyorsunuz. Gelip oturan da yok. Kirayı 10 bin yapıyorsunuz. Talep var diye ev fiyatı şişiyor. Gecen Kayseri'de ilan önüme düştü. Malatya’da aynı evi iki katına satiyorlar. Umarım sizin ev almanıza da yasak gelir. Suriyeliler de gider de çadırdan kurtuluruz. Amin.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Sen gurbetcilerin yüzde biri kadar ülkeni düşünsen yeter depremde günlerce vatan için severrek çalıştık içimiz yandı senin gibi namkörler bizi yıldırmaz yazıklar olsun degmesin ailene yazık evladım sanıyorlar
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Ülkenin nüfus cüzdanına sahip herkes bu ülkenin sahibi değildir.Pkk lısıda fetocusu da bu kimliği taşıyor.Bunlar bu millete,bayrağa,devlete ihanet içindedir.Bunlarla siyasi birliktelik yaşayan millet ittifakı mensubu olarak bu birlikteliği normalmiş gibi gösterme çabalarınız boşunadır.40 senede 50 bin canımızı toprağa vermemize neden olan bu terör örgütü mensup ve savunucuları hesap verene kadar mücadelemiz devam edecek.
    %41
    %59
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Sen kimsin hayırdır? Memleketin sahibimi? İşinize gelmeyeni hemen vatan haini, terörist diye yaftalamaya utanmıyor musun? Adım gibi eminim ki daha düne kadar zaman gazetesini koltuğunun altından düşürmeyen sen şimdi millete fetöcü diyorsun.Senin ile aynı siyasi fikirde değilim gücün yetiyorsa gel yargıla beni
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Asıl sen hayırdır,zoruna mı gitti, neden gocundun,adam doğru söylemiş,PKK'lı nında fetöcününde cebinde TC kimliği yokmu,sende bir sıkıntı olmasa böyle konuşmazdın, algı yapıyor birde,aynı fikirde değilim gel yargıla,hadi oradan,başıda sonuda aynı o sizin işiniz Dide artık geçti,
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Kimsin diye sormuşsun? 50 bin şehit 150 bin gazı nin vekilinin.. hayırdır sen kimsin?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Neden bu kadar alındın ne zoruna gitti Ali arkadaş hepimizin duygusuna tercuman olmuş
    %34
    %66
    Yanıtla
  • fetret bağlı (1 yıl önce)
    iyi parti adayı aslen malatyalı
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Memo (1 yıl önce)
    1. Sıra adayına özen gösterilseydi ; İyi partinin Malatya’da milletvekili çıkarması neredeyse garantiydi..Yazık oldu
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Malatyali (1 yıl önce)Memo isimli kullanıcı yorumuna
    1sıra adayı doğa koleji sahibi ve Malatya doğumlu Malatyalı
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Erdinç Hakverdi (1 yıl önce)
    İyi partinin Malatya 1. sıra adayı kim ? Ve en önemlisi nereli ?
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Semih (1 yıl önce)
    Meral hanım , malatya milletvekili aday listeniz ile malatyalilara hakaret ettiniz.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Malatya44 (1 yıl önce)
    Oyumuz millet ittifakına Ağbabaya. Cumhurbaşkanliginda da Kılıçdaroğluna vereceğim. 20 yıldır dolar 20 oldu. Yaparsa akp yapar.
    %56
    %44
    Yanıtla