SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Karara İtiraz Ettik, İptal Edildi"

0
Güncellendi - 2018-03-29 02:30:53
A- A+ PAYLAŞ

Pazar günü yapılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesi bir açıklama yapan, oda yönetim kurulu başkanı ve başkan adayı Hasan Hüseyin Erkoç, bazı üyelerin aidatlarını geç yatırdıkları gerekçesiyle oy kullanmalarının engellenmesine yönelik İlçe Seçim Kurulu kararının, itirazları üzerine İl Seçim Kurulu tarafından iptal edildiğini bildirdi.

Erkoç, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin normal seyrinde gerçekleşmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Ancak; tüm iyi niyetimize rağmen, yasa ve yönetmenliklere sonuna kadar uymamıza rağmen kamuoyu ve değerli üyelerimiz yanlış bilgilendirildi.

Ticaret ve Sanayi Odası’nı kimsenin küçük düşürmesine, kamuoyu önünde haksız tartışmalarla karşı karşıya bırakılmasına izin vermedik, bundan sonrada vermeyeceğiz.

Şunu herkes iyi bilsin; Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki tüm iş ve işlemler bakanlık denetimindedir, tüm iş ve işlemlerimiz yasa ve yönetmenliklere göredir. Ve biz 7/24 saat denetime ve hesap vermeye hazır bir yönetimiz. Bugün de hesabını veririz, yarın da hesabını veririz. Ama hukuk kurumlarına yanlış ve yalan bilgiler vererek üyelerimizi mağdur ettirmeyiz.

21 Mart saat 17.00’den sonra internet bankacılığında aidatlarını yatıran üyelerimiz, bu aidatlarını yasa ve yönetmenlikler çerçevesinde yatırmıştır ve bu durum tamamen hukuku uygundur.

21 Mart günü saat 17.00’den sonra aidatlarını yatıran üyelerimizin seçimde oy kullanmalarının iptal edildiğine dair alınan karar, itirazımız üzerine İl Seçim Kurulu tarafından iptal edilmiştir. 54 üyemizin oy kullanma hakları yeniden kendilerine verilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Vatandaş (6 yıl önce)
    KAVGA ÇIKMADAN HAYIRLISI İLE BİR SEÇİM YAPSANIZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal Mengi (6 yıl önce)
    yorumlar siliniyor yayınlanmıyor taraflı yanlı basına da istemiyoruz bundan sonra benim için bu site bitti
    0
    0
    Yanıtla
  • oktay (6 yıl önce)
    SORUNUNUZ NE DEMEZLER SONRA SEÇİM ZAMANI KAPI KAPI GEZERLER HER GELECEK AYNI OLUCAK YANDAŞLARIN ÖNÜNÜ AÇACAK BAŞKA DA BİŞE OLMAYACAK.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet taha (6 yıl önce)
    esnaf için ne yaptı...???
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay (6 yıl önce)
    Gençlere yol açın orası kimsenin tapulu makamı değil..Herşeyi tadında bırakmak lazım.. Yeni enerjiler yeni vizyonlar lazım Malatyamıza..
    0
    0
    Yanıtla
  • öneri (6 yıl önce)
    Tam da acemiliğini üzerimizde giderdi, devam etmeli tecrübe edindi. dememiz lazım ama maalesef boşa geçen havanda su dövme
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat4444 (6 yıl önce)
    Sayın editör yorumumu yayınlamadınız hayırdır tarafmısınız
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (6 yıl önce)
    Sayın başkanım yeter artık gençlerin önünü açın yetmezmi 20 yıldırlı başkansın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Allah yolunuzu açık etsin başkanım hakkıniza hayırlısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (6 yıl önce)
    Sivil toplum kuruluşlarında iki dönemden fazla başkan olmak kanunla engelenmeli 23 yıl 18 yıl görev yapan egitimde sendika başkanları biliyoruz su anda isim vermiyorum 20- 25 yıldan beri odalarda başkanlık yapanlar var eskiden 30 yıl aynı okulda görev yapan idareciler vardı bu sekiz yıla indirildi ve çok iyi oldu siyasi partilerde de durum aynı adam seçimler de sürekli başarısız Parti'nin başından gitmesi mümkün değil bana göre iki seçim iktidara gelemeyen başkan genel başkanlığı bırakmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla