SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Kavşakta Bir Kaza Daha

O Kavşakta Bir Kaza Daha
A- A+ PAYLAŞ

Hanımınçiftliği’nde bulunan kavşakta sürekli kaza olması bölgede yaşayan vatandaşlar tepki gösterirken, son olarak otomobilin çarptığı motosikletteki 2 kız çocuğu yaralandı.

Kara yolları ağında bulanan Malatya-Eskimalatya yolu üzerindeki Hanımınçiftliği merkezinde bulunan kavşağın düzenlenmemesi nedeniyle sık sık kaza oluyor. Hanımınçiftilği Kavşağındaki son kazada H.K. idaresindeki 44 KL 217 plakalı otomobil ile Z.A. idaresindeki 44 AFB 903 plakalı motosiklete çarptı. Kazada motosiklet üzerinde bulunan  Z.A. ve M.M. adlı kız çocukları yaralandı.

Kazada yaralananlar ambulanslar ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak burada tedavi altına alındılar. 

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Vatandaşlar, bir an önce kavşakta düzenleme yapılmasını istediler.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bekir (1 yıl önce)
    Evet yer okadar kötü ki ne yaya olarak ne de araçla geçerken mutlaka bir yerden araç cikiyor. Bakman gereken araç gelebilecek yol sayısı 7. Aynı anda birçok yolu kontrol etmen lazım. E adama derler sahibin nerde Malatya. Yine aynı bölgede gamzeli sokağın asfaltı yok yıllardır . Yüzlerce kişinin yaşadığı sokağa asfalt dökmeyenlerede selam olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla