SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'O Ses'teki Malatyalılar Yarı Finalde Elendi

0
Güncellendi - 2019-01-28 23:51:54
'O Ses'teki Malatyalılar Yarı Finalde Elendi
A- A+ PAYLAŞ

TV 8 kanalındaki 'O Ses Türkiye' yarışmasında Malatyalı Barış ve Baran Solar ikizler ile Gülce Kahtalı yarı finale kalmayı başardı. Malatyalı yarışmacılar, SMS oylamasında finale kalamayarak elendiler.

MALATYALI İKİZLER..

İkiz kardeş olan Barış ve Baran Solar, O Ses Türkiye’ye katıldıkları gün hayatları hakkında bilgi vermişti. Üniversiteyi Milli Eğitim bursuyla İtalya’da okuyan Barış Solar, İstanbul’dan; öğretmenlik yapan Baran Solar ise Ankara’dan yarışmaya katılıyor. 33 yaşında olan ikili 12 yıldır müzikle ilgileniyor. Rahmetli babaları cezaevinde çalışan Solar kardeşler, bağlama çalmayı mahkumlardan öğrendiklerini söylediler.

O Ses Türkiye sahnesinde ilk olarak “Girme Yola Sen” şarkısını seslendiren ikili, 4 jüri üyesini de kendilerine döndürmeyi başardı. Barış ve Baran Solar, O Ses Türkiye'ye Beyazıt Öztürk'ün takımında devam etme kararı almışlardı. (hurriyet.com.tr)

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, sosyal medya hesabında Malatyalı Barış ve Baran Solar'a başarı diledi ve SMS desteği istedi.

YARI FİNALDE BİR MALATYALI DAHA..

O Ses Türkiye'deyarı finali geçen ve halkın oyları ile finalist olarak belirlenen Gülce Kahtalı bu akşam sesi ile büyülemeye devam etti. Beyaz'ın takımında yer alan Gülce Kahtalı bilindiği üzere Şebnem Ferah'ın Yağmurlar şarkısı ile yarışmaya katılmış ve bütün jüri'yi döndürmeyi başarmıştı.

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Gülce Kahtalı 22 yaşında olmasına rağmen sesiyle herkesi büyülemeye devam ediyor. Bu akşam ekrana gelen O Ses Türkiye'de en önemli isimlerden biri olan ve yarı finalde elenen biri olan Gülce Kahtalı yarışmanın favori isimleri arasında gösteriliyordu. (milliyet.com.tr)

YARIŞMANIN BİRİNCİSİ..

O Ses Türkiye yarışmasının 2019 yılı şampiyonu gerçekleşen final gecesiyle birlikte belli oldu. Finale kalan Gülce Kahtalı, Barış-Baran Solar kardeşler, Umut Kaç, Bartu Gürhan, Ferat Üngür ve Anıl Şimşek olmuştu.

Halk tarafından gerçekleşen SMS oylamasıyla birlikte O Ses Türkiye 2018-2019 sezonunun şampiyonu Murat Boz'un takımından Ferat Üngür oldu.  (hurriyet.com.tr)

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Ne olacak yani birinci olsalar Malatya ya ne faydası olacak..mesele Malatya ise zaten Malatyasporumuz var tribünleri doldurup tam destek olun yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Malatya.Sizinle gurur duyor.isallah.basarli. Olursunuz.malatya.turkiye.sizizne
    0
    0
    Yanıtla
  • tarik (5 yıl önce)
    Gulce kahtalida malatyaliydi sayin vekil
    0
    0
    Yanıtla