SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öfkeli Baba Masaj Salonunu Savaş Alanına Çevirdi

Öfkeli Baba Masaj Salonunu Savaş Alanına Çevirdi
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul’da yaşayan bir baba, Malatya’da bir masaj salonunda çalışan eski eşinin 5 yaşındaki oğlunu yanında getirdiği haberini alınca deliye döndü. İstanbul’dan yola çıkan öfkeli baba çocuğunun taciz edildiği iddiasıyla Malatya’daki masaj salonunu bastı. Camı ve çerçeveyi yerle bir eden adam, salonu adeta savaş alanına çevirdi. O anlar kameralara anbean yansıdı.

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda iddiaya göre bir adam bir süre önce eşiyle ayrıldı. Mahkemenin velayeti anneye vermesi üzerine 5 yaşındaki çocuğuyla Malatya’ya geldi. Çocuk ve kadın burada hayatını sürdürürken adamda İstanbul’da yaşamaya devam etti. Masaj salonunda çalışan eşinin 5 yaşındaki çocuğunu da yanına götürdüğü haberini alan baba, duruma öfkelendi.

Çocuğunun masaj salonunda taciz edildiğini iddia eden baba, İstanbul’dan yola çıkarak masaj salonuna geldi. Öfkeli baba cam ve çerçevelerini yerle bir ettiği masaj salonuna daldı. İçeride vurmadık ve kırılmadık yer bırakmayan öfkeli baba, “çocuğum nerede” ve “silahımı getirin” diye bağırdı. Salonu adeta savaş alanına çeviren adam, yeniden dışarıya çıkarak salonu taşladı. Dehşet anları ise kameralara anbean yansıdı.

Konuyla ilgili konuşan baba Uğur Kuru, "Çocuğum 5 aydır kayıp. Şu andaki tek korkum çocuğuma zarar vermeleri" dedi.

Uğur Kuru, "Çocuğum 5 aydır kayıp. Şehir şehir arıyordum. En son İzmir'den bir haber geldi çocuğun burada diye. Ben İzmir'e yola çıktım daha sonra Malatya'ya kaçırdığını öğrendim. Biz de Malatya'ya gittik. Telefonları açmadı. Mesaj salonuna polis gönderdim, sonra eşimi gönderdim ama kapıyı açmadılar. Çocuğumun kıyafetlerini asılı gördüm içeride, eşime de onun sevgilisi küfür edince dayanamadım ve içeriye daldım. Girdim içeriye ama çocuk orada yoktu. Bize ihbarlar geliyor o kadının ve sevgilisinin uyuşturucu kullandığına yönelik. Çocuğuma şiddet uyguladığına dair bana fotoğraflar atıyorlar. Malatya'da çocuğumu bulamadım. Şu andaki tek korkumda çocuğuma zarar vermeleri. Hala çocuğumu arıyorum. Gören duyan herkes en yakın karakola haber versin. Biz şikayetçi olduk zaten her şey var bunlarda. Ben masaj salonunu bastım beni şikayet ettiler mi, etmediler mi bilmiyorum? Benim tek amacım çocuğumu bulmak" dedi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Ahmet (7 ay önce)
    Sağolsun hukuk da kadını boșanmalarda hep mağdur, hep haklı taraf gözü ile bakıyor. Șu çocuğun anneye verilme zorunluluğu iyi olan, bakabilecek, çocukla ilgilenebilecek tarafa verilmesi olarak değiștirilmeli, kadın her zaman haklıdır gibi saçma sapan bakıș açısı değișmeli. Ömür boyu nafaka saçmalığı da gözden geçirilmeli ve kusurlu olan kimse kusur oranına göre boșanma süreci neticelenmeli. Adalet iyi ișlemezse bu sefer iște șiddet olayları patlıyor.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • malatyalı (7 ay önce)
    Baba son derece haklı, bir çocuğu doğurmak ona anne olma hakkını vermez. Görüntülerden belli fuhuş merkezi olduğu.Zabıta dün boy boy foto atıyordu, gitsin önce bu pislik yuvalarını kapasın.Masaj adı altında zina yapılıyor
    %79
    %21
    Yanıtla
  • mustafa44 (7 ay önce)
    Bunlar bildiğiniz fuhuş yuvası yerel yönetimler ya görmezden geliyor ya da olayın vehametinin farkında değil. Her cadde de bir tane yarı çıplak bayanların çalıştığı salon var. Buna derhal dur denmeli
    %76
    %24
    Yanıtla
  • srt (7 ay önce)
    bu salonların hepsinde masaj odasında kayıt alınıyor tavanda havalandırmanın içinde ve üstsüz masaj yapılıyor ve müşteri kayıt altına alınıyor
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Kaya (7 ay önce)
    İddia edildiği gibi anne çocuğu masaj salonuna götürdü ise baba haklı anne nerde çalışmak istiyorsa çalışsın ama çocuğu oraya götürmek doğru değil.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Hakan (7 ay önce)
    Sokakta gençler bayanları durdurup zorla masaj salona çekiyorlar o masaj salonunda neler dönüyor kimse bilmiyor çoğu bayan hemen kandırılıyor içeri giriyor zevkle sanki mescide giriyorlar aile ortamları yok sahipsiz gibiler aile terbiyesi yok sıfıra inmiş
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Tr44 (7 ay önce)
    İyi yapmış eline saglık
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Hasan (7 ay önce)
    Çocuğuna sahip çıkan baba yazsaydıniz daha doğru olurdu, masaj salonu gibi bir ortamda çocuk ne hale gelecek ya babaya verilmeli yada devlet el koymalı çocuğa
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Adları masaj salonu olan bu yerlerin bazıları fuhuş yuvası gibi çalışıyor dolayısı ile adam çocuğunu korumakta ve yaptıklarında çok haklı.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (7 ay önce)
    Öfkeli baba değil evladını koruyan baba gibi baba 10 yıl sonra o çocuğu düşünün nerde olacak ne oldu deyip duracağız bir çocuğu öyle yere gitmesine hiç bir insanın gönlü razı olmaz
    %89
    %11
    Yanıtla