SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilerden Başkan Güder'e Ziyaret

0
Güncellendi - 2021-10-28 20:49:59
Öğrencilerden Başkan Güder'e Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Üniversite Mahallesi’nde ikamet eden ilkokul ve ortaokul öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. Yıldönümü nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. Yıldönümü nedeniyle Üniversite Mahallesi’nde ikamet eden ilkokul ve ortaokul öğrencilerini ve Mahalle Muhtarı Esra Polat’ı makamında kabul etti. Ellerinde Türk bayraklarıyla Osman Güder'in Cumhuriyet Bayramını kutlayan 12 öğrenci, hep bir ağızdan 10. Yıl Marşını söyledi. Cumhuriyetin 98. yaşını öğrencilerle birlikte kutlayan Başkan Güder, tüm öğrencilere hediyeler vermeyi de ihmal etmedi.

Üniversite Mahallesinde olarak öğrenciler ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in Cumhuriyet Bayramını kutladıklarını belirten Mahalle Muhtarı Esra Polat, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bugün Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’i öğrencilerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Öğrencilerimiz başkan amcalarının Cumhuriyet Bayramını kutladı, bazı talepleri de vardı ve onları iletti. Misafirperverliğinden ötürü kıymetli başkanımıza mahallem, çocuklarımız ve şahsım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

‘Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümünü kutlamanın büyük mutluluğu içerisindeyiz’ diyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Cumhuriyetimizin 98. Yıldönümü münasebetiyle bizi bir araya getiren Üniversite Mahallemizin değerli muhtarına, kıymetli azalarına ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bizim her şeyimizdir ve onların neşeli olması bizimde gönüllerimizi şenlendiriyor. Ülkemizin gurur günü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bir kez daha tebrik ediyor, milletimize sağlık, huzur ve esenlik diliyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümünü kutlamanın büyük mutluluğu içerisindeyiz. Cumhuriyetimizi, şehitlerimizin ve gazilerimizin kutsal bir emaneti olarak bizden önceki nesillerden devraldık. Aziz milletimizin bu kutsal emanetini daha da yücelterek, daha da büyüterek, standartlarını daha da yükselterek bizden sonraki nesillere iftihar edeceğimiz bir miras devretmenin gayreti ve sorumluluğu içindeyiz. Bunun yanı sıra vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza her koşulda ve şartta sahip çıkmamız lazım. Bu ülke çok kıymetli bir ülkedir. Canımız ve malımız bu vatana bu toprağa feda olsun. Vatan ve bayrak bizim her şeyimiz. Ülkemizin kazanılmasında binlerce şehit verdiğimizi asla unutmamalıyız ve unutturmamalıyız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bir kez daha tebrik ediyor, milletimize sağlık, huzur ve esenlik diliyorum. Cumhuriyetimizin 98'inci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız