SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilerin Öğle Yemeği İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde Hazırlanıyor

Öğrencilerin Öğle Yemeği İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan uygulama kapsamında Halk Eğitim Merkezinde hazırlanan sıcak yemekler, ücra mahallelerdeki okullarda taşımalı eğitim gören öğrencilere dağıtılıyor.

Arguvan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Tamer Çakır, yaptığı açıklamada, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen ekiplerce taşınan yemeklerin öğle saatlerinde öğrencilere ikram edildiğini belirtti.

Tam donanımlı mutfaklarda usta aşçılar tarafında hazırlanan üç çeşit sıcak yemeğin gıda mühendisleri tarafından denetlendikten sonra paketlendiğini kaydeden Çakır, "Yemekler araçlarla hem ilçe merkezi hem de kırsal mahallelerdeki okullarda eğitim gören taşımalı öğrencilere ulaştırılıyor. Ekipler, uygulama kapsamında her gün 35 kilometre yol katlederek, kırsal alanda bulunan Yazıbaşı ve Kömürlük mahallelerinde bulunan ilköğretim okulundaki öğrencilere sıcak yemek götürülüyor." ifadesini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • kernekli (4 ay önce)
    Bu uygulama yıllardır var ve en fazla kırsal kesimdeki öğrencilerimiz faydalanıyor. Bilip bilmez gündem oluşturma adına yapılan yorumlar ve aslı astarı olup olmadığına bakmadan destek mesajları yazmak bizim ülkemize has bir durum. Elin avrupalısı , amerikalısı, asyalısı bizden daha ileri düzeyde olmasının nedeni bu işte bir iş yapılırken destek olmak, hemen yargılayıp yalan dolanla karalamak adamların kanında yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 ay önce)
    Meb bütçe görüşmelerinde Sera Kadıgil Meb bakanına çocuklar okula aç gelip gidiyor diye haykırmasaydı bugün o uygulama da olmayacaktı.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • yemek yapım işi cok önceden beri vardı. sadece kapsamı daha da genişletildi.
    %43
    %57
    Yanıtla