SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmenlere Trafik Güvenliği Eğitimi

0
Güncellendi - 2018-09-20 02:34:13
Öğretmenlere Trafik Güvenliği Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın merkez Battalgazi ve Yeşilyurt ile diğer 11 ilçesinde toplam 3 bin 625 öğretmene, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından 'Trafik Güvenliği Eğitimi' verildiği açıklandı.

Konuya ilişkin olarak Malatya Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"İçişleri Bakanlığınca hazırlanan 100 günlük eylem planı kapsamında Trafik Kazalarını Önlemek trafik kurallarına uyma noktasında bilinç ve farkındalık oluşturmak amacıyla; 08 Ağustos 2018- 15 Kasım 2018 tarihleri arasında trafik güvenliğiyle ilgili olarak bir önceki yılın aynı dönemine göre eğitimlerin artırılması planlanmıştır. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılmış olan planlamada kapsamında kazaların azaltılması amacıyla hazırlanan 100 günlük eylem planında “2018-2019 eğitim öğretim yılı başlamadan önce ilimizde görev yapan öğretmenlere yönelik 05-13 Eylül 2018 tarihlerinde her gün 10.30-12.30 saatleri arası Trafik Denetleme Şube müdürlüğümüz görevlilerince il merkezinde görev yapmakta olan öğretmen sayısının %30 una yönelik ilk, orta ve lise düzeyinde ayrıca 2. kademe uygulama okullarıyla; halk eğitim merkezi müdürlüklerininde aralarında bulunduğu 76 okuldan 2292 öğretmenimize, ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlükleriyle de koordine sağlanıp 11 ilçemizde 1333 öğretmenimizle birlikte toplam 3625 öğretmenimize “Trafik Güvenliği Eğitimi” verilmiştir.

Eğitimlerde “Trafik kuralları, Güvenli sürüş teknikleri, Trafik kazaları sonucu yaşanan maddi ve manevi kayıplar, Trafik kural ihlalinde uygulanan cezai işlemler, emniyet kemeri takılmasının zorunluluğu ve çocuk koltuğu” gibi konular anlatılmış ve meydana gelen kazalara ilişkin videolar ile kamu spot filmleri izletilmiştir. Öğretmenlerimize yönelik eğitimlerimize yıl içerisinde devam edilecektir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız