SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okulda Top Oynayan Çocuklara Saldırdı... 1'i Ağır 2 Öğrenci Yaralı

Okulda Top Oynayan Çocuklara Saldırdı... 1'i Ağır 2 Öğrenci Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da okulun bahçesinde top oynayan çocuklara yönelik bıçaklı saldırıda 1’i ağır 2 öğrenci yaralandı. Emniyet ekipleri saldırganı kısa sürede yakaladı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay,  merkez  Yeşilyurt ilçesi Turgut Özal Mahallesinde bulunan Abdulhamit Han Ortaokulu bahçesinde 30 Ekim Pazartesi günü meydana geldi.

Okulun bahçesinde top oynayan çocuklar burada tanımadıkları bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Olay da 15 yaşındaki A.K. ve 11 yaşındaki K.K. yaralandı.

Aldığı 3 bıçak darbesi sonucu ağır yaralanan  A.K. ve hafif yaralanan K.K. ambulans ile  Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Olayın ihbarı üzerine Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen geniş çaplı çalışma sonucunda saldırgan 35 yaşındaki M.P., olayda kullandığı bıçak ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Kasten yaralama  suçundan ve hırsızlık suçundan sabıkalı olduğu öğrenilen M.P., soruşturmanın ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkartıldı. 

Saldırgan M.P. tutuklanarak Akçadağ Cezaevine teslim edildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • Demek ki (6 ay önce)
    Demek ki bunlar suç değil kanunen. Suç olsa zaten benzer suçtan kaydı olanlar dışarıda geçemez. 3 ay önce üçüncü karısını da öldüren adam haberini okumuşsunuzdur.İlk eşini 2014 te ikinci eşini 2017 de öldürmüş. İki cinayetten toplam 6 yıl bile yatmamıştı. Sonra da üçüncü eşini öldürdü. Yaşı daha 50 bile değil. Ortalama 75 yaşayacağını varsayarsak en az 7 kadın daha öldürebilir bu ceza süreleri ile.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ATİLLA (6 ay önce)
    Malatya sahipsiz kimse kusura bakmasın. Denetim yok liyakat yok her okul önünde 1polis olsa ne güzel olur. o şahısda içerden çıkmayacak müebbet verilmeli
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yılmaz (6 ay önce)
    Acaba kaç yıl ceza aldı onu da yetkililer paylaşırmı ,Bu şahsın adam yaralamandan sabıkası varmış,Toplumda infale ve endişe mahal vermiş bir olay ama hiçbir yetkili açıklama bile yapmadı çok garip bir durum parklardan korkuyoruz, sosyal mekanlardan korkuyoruz, şimde de okullar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emekli Muallim (6 ay önce)
    Güvenlik hizmeti ve öğretmen nöbet sistemi günün şartlarına göre yeniden düzenlenmeli.Elini kolunu sallayan veliler de dahil ders saatlerinde koridorlara sokulmamalı. Gelen ziyaretçiler danışmada bekletilip, görüşmeler burada yapılmalı. Teneffüslerde müdür yardımcıları, nöbetçi öğretmenler ve sınıf öğretmenleri mutlaka alanda olmalı. Önemli olan testiyi kırdırmamak.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Emekli öğretmen arkadaş, o gün okullar tatildi, biz öğretmenler ve de öğrencilerimiz okulda değildi. Birilerini töhmet altında bırakacak cümleler kurmadan önce haberleri biraz ataştırmak mı lâzım acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Haberde olay 30 Ekim pazartesi meydana geldi diye yazıyor hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cafana (6 ay önce)
    Hala italyadan aldığımız ceza kanunu kullanırsak durum bu olur. O kadar hukukçu var bir araya gelip bir ceza kanunu yazamıyoruz. Türk usulu bir kanun yazılsa bu böyle olmaz. Adamın yaşından büyük dosyası var ama hala dışarda ve dehşet saçmaya devam ediyor. Adam için yaralama tehdit yağmalama hırsızlık elinin kiri. Adam hakim kadar biliyor ne caza alacağını. İçeri girip çıkmak adam için sıradan bir olay. Sorun meclis yasayı ağırlaştıracak aksi halde ne polis ne hakim ne savcı yapacağı bir şey yok.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Şüle (6 ay önce)
    Okullarda dış kapının yanında güvenlik kulübesi olmalı orada sırayla okul bitimine kadar öğretmen müdür yrd,hizmetli nöbet tutmalı,güvenlik tutulamıyorsa.
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Öğretmen (6 ay önce)Şüle isimli kullanıcı yorumuna
    Veli olarak sen gel derslere gir bizde nöbet tutalim.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • sayın veli herkes işini yapsa bu sıkıntılar yaşanmaz adı üzerinde güvenlik bunu kim yapar güvenlikçi yapar biz öğretmeniz öğrencinin yetiştirilmesinden eğitiminden sorumluyuz kesinlikle her okulda birer güvenlikçi olmalı...
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Polis ne güne duruyor kardeşim, özel güvenliği kimse ciddiye almıyor, hiçbir caydırıcı tarafı yok, ayrıca öğretmen ders öğretir, adı üstünde, güvenlik görevlisi değil. Acaba sen çalıştığın işyerinde, işinin haricinde güvenliği sağlamak içinde nöbet tutuyor musun ? merak ediyorum. Öğretmen derste disiplini sağlar ve ders anlatır, öğretir. Sokakta neden polis gibi nöbet tutsun, laf salatası yapmayın boşuna.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 ay önce)
    Depremden dolayı Ankara'da bulunuyorum. Burada tüm okul önlerinde bekçi var.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Burak (6 ay önce)
    Malatya'da görev yapan binlerce polis var.ama sokağa çıkıyorsun ne bir trafik polisi ne bir asayiş polisi hiç kimseyi goremiyorsun.yeni gelen emniyet müdürü valinin yanından ayrılmıyor.trafik berbat durumda.en basiti kışla caddesinde karşılıklı 2 şerit parklar yapılıyor.araclar o yoldan geçemez halde bu sorunu bile çözemiyorlar.kaldı ki okullardaki güvenlik sorununu cozecekler
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Cimere yazın kardeşim sorun burda çözülmüyor ne kadar şikayet olursa o kadar düzelme olur burdan serzenişle olmuyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kenan (6 ay önce)
    Dış güçler izin verse cezalar ağırlaştırılır.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Malatyali (6 ay önce)
    Okul önlerinde güvenlik yok öğrenciler rahatlıkla dışarı çıkıyor elini kolunu sallayan okula giriyor
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ahmet (6 ay önce)
    Bunlara idam gelmeli
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Engin (6 ay önce)
    Allah şifalar versin, çok geçmiş olsun. Yasaklı maddelerin bu kadar yaygın olduğu memlekette, bu ve bunun gibi daha çok haber okuruz. İşkur typ den binlerce insan alındı. Okullara yüzlerce temizlik personeli alındı.il, ilçe milli eğitim müdürleri Niye güvenlik görevlisi almıyorsunuz.okul bahçeleri yol geçen hanına dönmüş. Şimdi bu olayın hesabını kim verecek. Yazık değilmi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 ay önce)
    Okullarda güvenlik görevlileri olması lazım kapılar han kapısı gibi açık kim giriyor kim çıkıyor belli degil
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Devlet okuluna güvenlik için cebimizden para verip güvenlik tutuyoruz. oda ortada yok zaten.. daha başlatacaklar şu yaşanan olaya bak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tunç (6 ay önce)
    Her okulun bir polisi olmalı, bir hemşiresi ve reviri olmalı. Emniyet müdürlüğünde, karakolda oturacaklarına gelip okulda otursunlar çok mu zor ? Şüpheli gördükleri kişileri sorgulasınlar, yoksa olay olduktan sonra kayıtlara geçirmekten başka bir işe yaramıyorlar ,sonuç ortada
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Hhs (6 ay önce)
    Yakında çıkar yine yapar , maalesef böyle bir memlekette yaşıyoruz şansımız varsa denk gelmeyiz bunlara
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (6 ay önce)
    Cezaların kasten adam öldürme, devlete karşı işlenen suçlar haricinde bir caydırıcılığı yok maalesef. Alt sınırlar çok yetersiz. Suçlu olmayı meslek edinenler var. Hal böyleyken böyle haberler ortaya çıkıyor. Aileleri ne kadar perişandır kim bilir. Böyle giderse çocuğumuzu dışarı gönderemez duruma geleceğiz anlaşılan. Devletimiz ve yasal organları bir an önce Türk ceza kanununu düzenlemeli. Alt sınırlar en az beş yıldan başlamalı. Denetimli serbestlik, adli kontrol ya da hageb kalkmalı. Suçluysa içeri girmeli ve çeşitli hak mahrumiyetleri almalı. Yazık değil mi bu gençlere çok üzüldüm.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 ay önce)
    Muhtemelen madde bağımlısı. Caydırıcı ceza olmayınca hiçbir suçtan geri durmuyorlar
    %98
    %2
    Yanıtla
  • ali (6 ay önce)
    1 ay sonra dışarıda olur merak etmeyin
    %95
    %5
    Yanıtla