SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Çevrelerinde Denetimler Artırıldı

Okul Çevrelerinde Denetimler Artırıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da "Güvenli Okullar Projesi" kapsamında son bir haftada 481 okul ve 6.059 araç denetlendi. Denetimlerde 128.700 TL ceza kesildi.

Malatya Valiliği, Emniyet ve Jandarma ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen "Güvenli Okullar Projesi" kapsamında, okul çevrelerindeki güvenliği artırmaya yönelik denetimlerini sürdürüyor.

23-29 Eylül tarihleri arasında yapılan denetimlerle ilgili bilgi veren Malatya Valisi Seddar Yavuz, öğrencilerin güvenliği için çalışmaların kesintisiz devam edeceğini vurguladı.

Valilikten yapılan açıklamada, 481 okul ve 43 iş yerinin denetlendiği, 2.884 şahsın Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasının yapıldığı bildirildi. Ayrıca, 101 park, bahçe ve metruk bina kontrol edilerek, 222 ekip ve 525 personelin görev aldığı belirtildi. Araç denetimlerinde 6.059 araç ve 724 okul servisi kontrol edilirken, 72 servis aracına 128 bin 700 TL ceza kesildi.

Vali Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Evlatlarımızın güvenli bir ortamda eğitim alması için denetimlere aralıksız devam ediyoruz. Okulla ilişiği bulunmayan kişilerin okul çevrelerinde bulunmasına izin vermiyoruz”  dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız