SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okullarda 2. Dönem Önlemleri Görüşüldü

Okullarda 2. Dönem Önlemleri Görüşüldü
A- A+ PAYLAŞ

2021-2022 eğitim öğretim yılı ikinci yarısında okul ve okul çevrelerinde emniyet/asayişin temini/muhafazası ve trafik güvenliğine ilişkin alınan tedbirlerin gözden geçirilmesi, alınacak ilave tedbirlerin planlanması ve yapılacak etkin denetimlerle söz konusu tedbirlere uyulmasını sağlamak amacı ile Kongre ve Kültür Merkezinde Vali Aydın Baruş başkanlığında düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Kenan Eskin, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Ahmet Kaya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erhan Pelitoğlu, Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları katıldı. 

07 Şubat 2022 günü başlayacak olan 2021-2022 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde okullarda alınan covid-19 tedbirleri, öğrencilerin sağlıklı bir ortamda okullarına ulaştırılması, trafik denetimleri, okullar ve okul çevrelerinin güvenliği, okullarda kurulan güvenlik kameralarının çalışılabilirliğinin kontrol edilmesi, okul çevrelerinde metruk olduğu tespit edilen binalara ilişkin alınacak tedbirlerin gözden geçirilmesi, hassas olduğu belirlenen okulların bulunduğu yerlerde uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele konusu başta olmak üzere açık sigara satışının önlenmesi, okul çevrelerinde bulunan internet cafe/oyun salonları vb. yerlerin denetlenmesi ile ilgili kurumlar arasında işbirliğinin sağlanması konuları ele alındı. 

Toplantı sonunda Vali Aydın Baruş katılımcılarla görüş alış verişinde bulunarak sorun ve isteklerini dinledi. 2021-2022 eğitim öğretim yılı değerlendirme toplantısı iyi dilek ve temennilerin ardından son buldu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • mehmet (2 yıl önce)
    Şehir merkezindeki okulların cevresi cezmi kartay ekibi tarafından kuşatılmışken Malatya Lisesi idarecileri okula geç kalan öğrencileri derse sokmamak için elinden geleni yapıyor. Belki diğerlerini de almazlar da erken geliyorlar :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Sayın Valim, bazı okul müdürleri okula bile gitmiyor. Yetkililer bilgisi olmasına rağmen işlem bile yapmıyor.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Giden ise sabah 10 dan asagı okula gelmiyor. Bir arastırma yapılsa her sabah 8 de okula gelen müdür sayısı kac? Ben diyeyim %20 ancadır
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Kölük Lisesinin arka kapısından Cezmi Kartaya inen ara sokakta her türlü pislik dönüyor. Gençler sigara ve uyusturucu müptelası olmus durumda. Bu konuda ne okul ilgileniyor ne de eminyet. Millet bıktı usandı....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Cemi Kartay caddesinde ki çocuklara önce aileleri sahip çıkacak sonra öğretmenleri rehberlik yapacak.Okul müdürleri sokaklarda tek başına ne yapacak.
    %0
    %100
    Yanıtla