SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Olağanüstü Bir Mutluluk Yaşadık"

0
Güncellendi - 2020-07-20 00:04:34
A- A+ PAYLAŞ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Ali Karaca, 3-0 kazandıkları Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası maç boyunca vazgeçmeden mücadele ettiklerini ve sonuç olarak olağanüstü bir mutluluk yaşadıklarını belirtti.

Süper Lig’in 33. haftasında Çaykur Rizespor, evinde BTC Türk Yeni Malatyaspor karşısında sahada 3-0 galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Karaca, şu ifadeleri kullandı:

“Maçtan önce hayalci değiliz, hayallerimiz var ve hayallerimizi kaybetmek istemiyoruz dedim. Teknik kadroma, futbolcu kardeşlerime ve bizleri tesisten yolcu eden taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Vazgeçmedik ve çok güzel bir skor elde ettik. Bu hafta yeni başladık ve olağanüstü bir mutluluk yaşadık. Bazı oyuncuları geçen sezondan tanıyordum, diğer oyuncuları da sıkı takip ediyordum. Futbolcularımıza bireysel olarak baktığımızda karakterli çocuklar olduğunu görüyoruz. Her gün bire bir kendileriyle görüştük. Kendilerine maçın önemini anlattık ve onların bize verdikleri dönüşlerle biz heyecanlandık. Bu maç git gel bir maçtı. Yenilen takım çok kötü sonuçlar elde edecekti. Futbolda işi bırakmak, vazgeçmek olmaz. Kayserispor maçını ben televizyondan takip ettim. Lig bitmemiştir, Fenerbahçe maçına puana çok ihtiyacımız var gibi oynayacağız. “

Rize, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Başefendi (3 yıl önce)
    Biz büyük takımız canım bize defans oynamak yakışır mı. Bizimkiler çağın gerektirdiği bir futbol oynuyorlar. Maç bitsin de duşumuzu alıp gidelim havasında değiller. Tarihe adlarını altın harflerle yazdırdılar mağlubiyet serisini devam ettirerek. Aradan uzuuun yıllar geçmesine rağmen bu takımı namağlup 1.nci lige çıkaran kadroyu bugün bile ezbere bilen insanlar. Sizlerden kaçını hatırlayacaklar acaba 2-3 sene sonra.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Hoca.sizlere.helal.olsun.ez.eze.yendiniz.bizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Hikmet Karaman ne konuşmuş inşallah konusmamistir diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Hoca başta defans yaptı bizim atak oynamamiza fırsat verdi forvetleri iyi ve hizliydilar anı çıkışlarla bizi dağıttılar halbuki deplasmanda onların taktiği ile biz oynamaliydik dar alanda onların forvetleri iş yapamazdi biz ilk devre oyunu beraberlikte tutup oyunun son 20 dakikasında atak oynamaliydik tuzağa düştük .
    0
    0
    Yanıtla
  • guzel analiz.ama bitti.
    0
    0
    Yanıtla