SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Olcay ve Ertaç Antrenmana Çıktı

0
Güncellendi - 2020-10-08 19:30:09
Olcay ve Ertaç Antrenmana Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un transferde son olarak kadrosuna kattığı kaleci Ertaç Özbir ile sağ kanat oyuncusu Olcay Şahan takımla birlikte ilk antrenmanlarına çıktılar.

Antalyaspor galibiyetinin ardından lige verilen milli ara nedeniyle 3 günlük izne ayrılan Yeni Malatyaspor’da takım, Malatya’da toplanarak, 5.haftada deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına start verdi.

Ligde ilk 3 haftada hanesine sadece 1 puan yazdıran ancak 4.haftada sahasında Fraport-TAV Antalyaspor’u mağlup ederek, ligdeki ilk galibiyetine imza atan sarı siyahlılarda, teknik heyet ve futbolcuların moralli oldukları gözlendi.

Öte yandan Yeni Malatyaspor’un transferde son olarak kadrosuna kattığı kaleci Ertaç Özbir ile sağ kanat oyuncusu Olcay Şahan, takımla birlikte ilk antrenmanlarına çıktılar. Daha önce Yeni Malatyaspor’un formasını giyen Özbir’in yeniden sarı siyahlı forması giyeceği için heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmazken, Olcay Şahan ise Denizlispor’da birlikte forma giydiği Zeki Yavru ile koşu antrenmanında yer aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Olcay Şahan (soldaki)

FOTO: Ertaç Özbir (yeşil formalı)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Bülent (3 yıl önce)
    Sinan bey kardeşim talebin gayet güzel,doğal ve mantıklı katılmamak elde değil.Sporcuların antrenman motivasyonlarına da katkı yapar.İçi açılan sporcu zevkle,şevkle çalışır.Keşke her yer ağaçlandırılsa.Tek korkum var yeşil ağaçlıklı bölgelerde insanlarımız piknik yapıyorlar,çöplerini bırakıp gidiyorlar.(bırakmayanları tenzih ederim)Bazılarıda bilerek ,bilmeyerek canım ormanları yakıyorlar. Ertaç ve Olcay'a başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Sizler hiç 30-40 yıl evvelki şartlarla bu günü yargılarsanız,yanılırsınız,o zamanki imkanlar,o zamanki durum,ekonomik şartlarla, o kadarı yapılabilmiş bu güne göre orantılarsanız o şartlar bu zamandan 20 yıl önce gelir,hakiki bir muhasebe yapabllirseniz, görmek isterseniz görürsünüz...........................
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Eleştirilere hemen eleştirenlere sesleniyorum..Antreman sahasının o kötü görüntüsünün eleştirilmesi bu güne has bir konu değil.Bu siteyi takip edenler iyi bilirki,bu konu neredeyse 3 yıldır ara ara gündeme hep gelir.Takımın iyi olduğu dönemde de ben de dahil bu görüntülerin olduğu her platformda bu konuyu gündeme getirmişimdir..Unutmayın geçen yıl yapılan acaip işlerden sonra,bugün bazı hatalardan dönülüp, bu takım ortaya çıkmış ise burada gerçek taraftarların,mantıklı ve yoğun Eleştirilerilninde etkisi vardır diye düşünüyorum.Bakın 3 yıl önce buralara kendileri bile değil,belediyeden ;bağ ve bahçeler müdürlüğüne talep iletilseydi şimdi oralar orman içi olurdu.Bu kötü mü olurdu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Eleştirecek birşey bulamayanlar kafayı yediler. İşte malatya taraftarı ve yorumları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Merhaba. Malatyaspor ve Yeni Malatyaspor maçlarının büyük çoğunluğunu statta izleyen birisiyim. Takımdan utanmıyorum, utansam kombine almam. (Şimdi de sırf maçları izleyebilmek için malum kuruluşa üye oldum.) Malatyaspor şehrimizin bir değeri. Ben bu eksikliği (eleştiri yapmıyorum) Malatyaspor Avrupa kupasında katıldığında da belirtmiştim. Olumsuz gördüğümüz şeyleri söylemezsek daha mı iyi olur? Bence siz şu düşüncedesiniz. Bunlar her fırsatta yönetimi eleştirme peşindeler. Ben bu düşüncede değilim. Sorun mevcut yönetimin ötesinde. Malatya nın ve Malatyaspor un imajı ile ilgili.
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (3 yıl önce)
    Dağı Yıksak
    0
    0
    Yanıtla
  • Akıllı olun (3 yıl önce)
    Memet Karadas tebrik ederim ne güzel ozetlemissin konuyu. Arkadaslar her konuda olduğu gibi bununda hemen olmasını istiyorlar.Biraz sabır .
    0
    0
    Yanıtla
  • Maho (3 yıl önce)
    Şeref stadı? Sene kaç? Örneğe bak!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Siz hiç İstanbuldaki şeref stadını gördünüzmü?bir tarafı denizdi maça en az 5-6 topla çıkılırdı şimdiki gibi 15-20 değil üstelik iç lastiği olan üstten bağlamalı ıslandımı en az 5-6 okka çeken hakiki meşin toplarla,siz hiç Mardin stadını gördünüzmü bir tarafı uçurum top o taraftaki duvarı aştımı hooop doğru aşağıdaki çimento fabrikasının bahçesine,gidip slmsya kalksanen az 2-3 km.gitmen gerek,siz hiç İstanbul Vefa stadını gördünüzmü? sıcak havalarda bir rüzgar estimi tozdan göz gözü görmezdi,şimdide kalkmış antreman sahasına laf ediyorsunuz.Tamam kardeşim yeşili sevmeyen doğaya değer vermeyen insanlıktan nasibini almamıştır fakat her şeyinde sırası var elbette oralarda yeşillendirilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Bey, tabiki her şeyin bir sırası var. Bir kaç yıldır dile getirilen çok ta mühim olmayan bir konu. Ama gerçekten de herkesin dikkatini çekiyor. Olumsuz örnekler vermişsiniz. Olumsuz örnekler üzerinden gidersek falan yerin çok kötü stadı var biz yenisini neden yaptık? Daha kötü yollar, köprüler, parklar, okullar... var. Yenileri neden yapılıyor? Bence daha kötülerini düşünmek yerine daha iyilerini yapmaya çalışmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid 44 (3 yıl önce)
    Arkadaki dağı görünce 2.lig 5.grup gelir aklıma..yeni Sincan...şeker Spor..Batman belediye...Siirt köy hizmetleri falan?
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    Gerçekten de utanç tablosu yıllardır öyle. hiç mi ağaç sevgisi olan biri çıkmaz bu öeöleketten
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    geçen yıl takımdan utanıyodunuz,bu yıl da antreman sahasından utanıyosunuz.haber başlığıyla ne alakası var bu konunun.ertaç ve olcay iyi transferler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (3 yıl önce)
    Arka taraf çöl gibi gözüküyor yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA (3 yıl önce)
    Ya antrenman sahasının etrafını yeşillendirin, ya da başka bir yere yeni tesis yapın. Ulusal basında çıkınca utanıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen kardeş sana katılıyorum. süper ligdeyiz ulusal kanallarda antramanlarımız veriliyo sanki dağ başında antraman gibi görüntü ortaya çıkıyor. bu ayıpta bize yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA duyarliliginiz icin sizi tebrik ediyorum. Bence cok onemli bir nokaya deginmisiniz. Merak ediyorum bende neden yesillendirilmiyor sahanin etrafindaki yamaclar. her gordugumde icim ciz ediyor.
    0
    0
    Yanıtla