SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ölüm Virajı'ndaki Kazada 1 Polis Öldü

0
Güncellendi - 2021-07-06 04:10:10
'Ölüm Virajı'ndaki Kazada 1 Polis Öldü
A- A+ PAYLAŞ

KAZADA 1 POLİS MEMURU DA YARALANDI.. Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde otomobilin şarampole uçtuğu kazada 1 polis memuru hayatını kaybederken, 1 polis memuru da yaralandı.

Kaza, Doğanşehir ilçesine bağlı Kurucaova Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Doğanşehir Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'nde görevli 46 yaşındaki polis memuru Muzaffer Aydın yönetimindeki 55 AAK 417 plakalı otomobil, Adıyaman Sarıkaya Mahallesi istikametine giderken virajı alamayarak şarampole uçtu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada polis memurlarından Muzaffer Aydın olay yerinde hayatını kaybederken, 27 yaşındaki polis memuru Sara Şen ise yaralandı.

Yaşamını yitiren Aydın'ın Doğanşehir Bölge Trafik Amirliğinde, yaralanan Sara Şen'in ise Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yaptığı, kazanın polislerin mesai çıkışı Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki evlerine döndüğü sırada meydana geldiği öğrenildi.

Yaralı polis memuru Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, hayatını kaybeden Muzaffer Aydın'ın cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Feci kazada hayatını kaybeden polis memurunun evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Kazanın yaşandığı yerin ‘Ölüm virajı’ olarak adlandırıldığını belirten vatandaşlar, yetkililerden çözüm bulunmasını istedi.

MALATYA'DA GÖREVLİ UZMAN ÇAVUŞ DA KAZA KURBANI

Bu arada Çorum’da kontrolden çıkan otomobil takla attı. Kazada, Malatya’da görevli Uzman Çavuş hayatını kaybetti.

Kaza, Mecitözü-Amasya karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Malatya'daki birliğinden Hakkari'ye tayini çıkan Çorumlu Uzman Çavuş Ayhan Şahin(27)'in kullandığı 44 ACD 695 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada Uzman Çavuş Şahin, olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Öte yandan, talihsiz kazada hayatını kaybeden Mecitözü nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Ayhan Şahin'in eşinin hamile olduğu ve 1 ay sonra doğum yapacağı öğrenildi.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Tf44 (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olunun
    0
    0
    Yanıtla