SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Onarım İhalesine 106 Talipli

0
Güncellendi - 2019-02-26 16:41:28
Onarım İhalesine 106 Talipli
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Hükümet Konağı'nın ağırlıklı olarak boya badana işini içeren onarım ihalesi yapıldı.

Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı'nca gerçekleştirilen 235 bin TL muhammen bedelli ihaleye 106 talipli katıldı. İhale, 161 bin 350 TL teklif veren ve Elazığ'dan ihaleye katılan Furkan Arslan'da kaldı.

1 Eylül 1941'de hizmete giren Malatya Hükümet Konağı için, Vali Ulvi Saran'ın görev yaptığı 2011 yılında büyük çaplı bir 'Tadilat-Restorasyon' ihalesine çıkılmış, o dönem yaklaşık 3,5 milyon muhammen bedelli ihaleyi, 2 milyon 733 bin TL teklif veren Uğur Özbodur firması kazanmış, 8 ayda bitirilmesi öngörülen iş, 1 yılı aşkın bir sürede ve 5 milyon TL'nin üzerinde bir harcamayla ancak tamamlanabilmişti. O çalışmalar sırasında Malatya Valiliği, bugün Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan Polisevi karşısındaki binaya taşınırken, diğer birimler ise 6 ayrı binada hizmet vermişlerdi.

malatyahaber.com- malatyayorum.com- Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: 2011 yılında başlatılan restorasyon ve onarım çalışmasından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Vatandaş (5 yıl önce)
    Ulvi Saran yapsın ihaleyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (5 yıl önce)
    Bence bu binayı kökünden sökün. Arpalık olmasın. Yeri de yeşil alan olsun. Ak Parti binası bu işi yapıyor zaten. İl başkanı da vali olsun ve bu iş bitsin. Bugüne kadar valiyi mahallesinde hiç gören var mı? Ben hiç görmedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • erva (5 yıl önce)
    ulvi saranın malatyaya en büyük kazıgı oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • itiraz44 (5 yıl önce)erva isimli kullanıcı yorumuna
    Gereksiz ve sağlıksız bir bina ve bildiğim kadarıyla hiçbir tarihi değeri de yok. Bu bina yıkılıp şehir meydanı na katılmalı. 57 yaşındayım güvenlik gerekçesiyle valiliğin önünden geçemiyorum Malatyalı olarak bu benim çok zoruma gidiyor. Bu durumdan mutlu olan Malatyalı var mı bilmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla