SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Onarım Yapılan Binada İskele Çöktü, 2 İşçi Yaralandı

Onarım Yapılan Binada İskele Çöktü, 2 İşçi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da tadilatı yapılan bir binanın inşaat iskelesinin çökmesi sonucu 2 işçi yaralandı.

Olay, 14.40 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Karakavak Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Güngör Caddesi üzerinde bulunan bir sitenin deprem sonrası tadilatı için kurulan inşaat iskelesi çöktü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı işçiler H.G. ile M.G. ilk müdahalelerinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mustaa (7 ay önce)
    Bu binada kimse oturmuyurdu baktım degerlendirme dışı denmiş az hasarlı mi orta hasarlimi ağır hasarlimi belli degil
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (7 ay önce)
    Müteahhitin burada satılmamış 20'ye yakın dairesi olunca, orta hasarlı demeden resmi kurumlardan onay almadan SGK sız gayri resmi tadilat yapar tabii. Ancak olan yine garibana oluyor umarim işçilerin durumu iyiye gider.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Buraya yazacağınızı ilgili makamlara şikayetlerinizi yazsanız daha sağlıklı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mmmm (7 ay önce)
    Orta hasarlı kolonları hasarlı kirişler hasarlı hiçbir şekilde için alınmadan ve proje sunulmadan zevkine yapılan tadilat .
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Evet adamın hobisi boş zamanlarında tadilat yapmakmis sn.mmmmm :)) ne adamsınız ya insanliginiz nerelerde ??
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Orta hasarlı binalarda, gerekli yerlerden izin alınmadan, projesi yapılıp onaylatılmadan ve denetim yapılmadan tadilat yapılıp satılır veya kiraya verilirse bunun vebali sahibinin ve belediyenindir. Yarın bir depremde yıkılırsa ne olacak? Belediye plansız tadilatlara izin vermemelidir.
    %100
    %0
    Yanıtla