SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Çarşı, Sonra Acil Servis Önü Karıştı!. 3'ü Ağır 6 Yaralı

Önce Çarşı, Sonra Acil Servis Önü Karıştı!. 3'ü Ağır 6 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da gece yarısından sonra bir lokantada çıkan ve daha sonra Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin önünde devam eden, silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada 6 kişi bıçakla yaralandılar. Polis olayla ilgili 3 şüpheliyi yakaladı, kimlikleri belirlenen diğer şüpheliler aranıyor.

LOKANTADA BAŞLADI..

Edinilen bilgiye göre, ilk olay Pazar'ı Pazartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra 01.00 sıralarında Turgut Temelli Caddesi'ndeki bir lokantada çıktı. İddiaya göre, lokantaya giderek yemek yiyen B.Y., F.Y. ve A.O.E. adlı şüpheliler, daha sonra hesap ödememek için tartışma çıkardılar. İşletmeciler ile şüpheliler arasında çıkan kavga sırasında pompalı tüfek de ateşlendiği öne sürülürken, burada işletmecilerden M.Ü., A.Ü., M.Ü. ve F.Ü. bıçakla yaralandılar.

ACİL SERVİS ÖNÜNDE YENİDEN KAPIŞTILAR..

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan M.Ü. ve F.Ü.'nün hayati tehlikeleri bulunduğu belirtilirken, 01.30 sıralarında bu kez hastanenin Acil Servisi önünde büyük bir kavga çıktı. Yaralıların yakınları ile ilk olayı yapanların yakınları karşı karşıya gelince çıkan bu kavgada da iki kişi bıçakla yaralanırken, Çevik Kuvvet de dahil çok sayıda polis ekibi olaya müdahale etti. Bu olay sırasında, lokantadaki kavganın 2 şüphelisinin yanı sıra bir şüpheli daha polis tarafından yakalandı.

HASTANE ÖNÜNDE AMBULANS BEKLENDİ!.

Acil Servis önündeki kavgada yaralananların, Battalgazi Devlet Hastanesi'ne sevk edilmesi için, bir süre Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ambulans gelmesi beklendi ve  sonra ambulanslar gelince, iki yaralı sevk edildi. Bu yaralılardan durumu ciddi olan biri, buradan Turgut Özal Tıp Merkezi'ne nakledildi.

Olaya karışanların önemli bir bölümünün poliste suç kaydı olan şahıslar olduğu öne sürülürken, araştırma ve soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Çakı (45 dakika önce)
    Allah ıslah etsin buradan malatya emniyeti ve adliyesine seslenmek istiyorum emniyetteki çalışan abilerim bugün üzerinde çakı yakalayıp işlem yapmadığınız gençler yarın birilerine zarar veriyor. Adliyedeki hakimler ve savcılar ilk suçu diye bıraktığınız veyahut 20 dosyası olmuş hala tutuklamadiginiz çok az uyuşturucu ile yakalanıp içici yim diyeni serbest bıraktığınız herkes her alan adam öldürme ve yaralama potansiyeli taşıyor. Ayrıca devlet buyuklerimiz belki duyar bu bağımlılar için amatem tarzında ceza evleri kurulmalı ve kesin iyilestigine kanaat getirilmeden bırakılmamalı saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (2 saat önce)
    Malatya'da güvenlik sorunu var inşallah çözüm için emniyet yeni calismalar yapar Malatya'ya yazık oluyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Parçikanlı (2 saat önce)
    Malatya texasa döndü adamlar ekmek teknesinde efendi insanlar sürekli gidiyoruz yemek yemeye en büyük delikanlılık efendilikler evine ekmek götürendir diye boşa dememişler emniyetin sıkı denetim yapması lazım Malatya da asayiş kontrolü bile yapmıyorlar artık doğru düzgün
    %100
    %0
    Yanıtla