SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Dayak, Sonra Polise Teslimat!..

A- A+ PAYLAŞ

Zaviye Mahallesi'nde 9 yaşındaki kızı kandırıp tacizde bulunduğu öne sürülen şahıs, kızın dayıları tarafından yakalandı ve dayak atıldıktan sonra polise teslim edildi.

Malatya'da küçük yaşta çocuklara yönelik cinsel saldırı olaylarının faillerinin yakalanamaması, çocuklara yönelik olarak geçtiğimiz Salı ve Çarşamba günkü polis raporlarında yeralan 1 tecavüz, 1 taciz ve 1 evde saldırı olayları, "Malatya'da Sapık Alarmı" başlıklı haberle kamuoyuna duyurulurken, Perşembe günkü polis raporunda da "Küçük Yaşta Kıza Cinsel Taciz.." başlığıyla yeni bir vukuata yer verildi.

Buradaki açıklamaya göre, Zaviye Mahallesi'nde 9 yaşlarındaki S. adlı kız çocuğu, 21 yaşındaki B.I. adlı şahıs tarafından, "şeker ve simit verme" vaadiyle kandırıldı ve cinsel tacizde bulunuldu. Öğle saatlerindeki bu olayın failinin, kızın dayıları Y. ve Z. tarafından kaçmaya çalışırken yakalandığı, dövüldükten sonra olay yerine gelen polis ekibine teslim edildiği bildirildi.

Adliyeye verilen "taciz" zanlısı B.I. tutuklanırken, bu şahsı dövdükleri gerekçesiyle hakkında işlem yapılan iki dayı ise serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız