SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Dezenfekte Sonra Antrenman

0
Güncellendi - 2020-05-17 11:46:11
Önce Dezenfekte Sonra Antrenman
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde kalan 8 maçı oynamak için hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından liglerin başlama tarihinin açıklanmasının ardından Malatya’da toplanan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da hazırlıklar sürüyor. Sarı siyahlı takım, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde hazırlıklarını sürdürüyor.

Maçların başlama tarihine kadar takımı hazır hale getirmek isteyen teknik direktör Hikmet Karaman ve teknik ekibin hazırladığı program, TFF Sağlık Kurulu’nun yayınladığı ‘futbola dönüş öneri protokolü’ kapsamında yoğun tempoda hazırlıklarına devam ediyor.

Koronavirüs testi sonrası geçtiğimiz hafta hazırlıklarına start veren sarı siyahlılar, koşu çalışmalarının yanı sıra kondisyon çalışmaları yaparak, güç depoluyor.

Çalışmalar esnasında saha görevlilerin maske ve eldiven taktıkları dikkatlerden kaçmazken, antrenman sahasında sık sık dezenfekte yapıldı. Futbolcuların kullanmış oldukları aletler dezenfekte edilirken, sosyal mesafeye de dikkat edildi.

Sarı siyahlılar, günde çift antrenmanla gruplar halinde hazırlıklarını sürdürüyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hasan (4 yıl önce)
    Bende güveniyor ve inanıyorum. İnşallah ligde kalacağız. Herkes buna inansın başaracağız...Ümitsizlikle hiç bir şey başarılamaz. Lig devam ederken her zaman takıma destek olmak zorundayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Aksoy (4 yıl önce)
    Bu takım Allahın izni ile ligde kalacak inşeallah, başarılar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    ankaragücü.. konya.. kayseri.. denizli..inşallah kasımpaşa ve deniliyi. yenersek. bu altı takımla puan puanla sezon sonuna girersek .ikili avarajla kalırız. ama kasımpaşa ve gençlerbiriliğini yenmemiz şart. çünkü bu takımlarlaorda berabere kalmışttık.. sadece rizeye karşı ikili avaraj kötü. gerçi onlarla yapmadık. ama bu ikili avarajın hesabı yapılmaması lazım. yönetim maç primlerini yüksek tutup. sekiz maçın beşini sahamızda oynuyacağız en az dördünü kazanmamız lazım. dışardan da ekstra gelecek puanlarla kalırız inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (4 yıl önce)
    Malatyaspor için kötü düşünmek ihanettir.
    0
    0
    Yanıtla
  • İzmirli (4 yıl önce)
    Başarılar Hocam, tecrübenizle siz başaracaksınız İNŞAALLAH
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (4 yıl önce)
    Allahiniza kurban Gökhan töre foffana chabek aquah ı görmek bana gelecek adına güven veriyor bide bifoumayida görsek içimiz rahatlayacak. Bu kadro ilk ona girmesi lazım. Kötü sonuçlar aldık ancak superligde çoğu takımda bizdeki hücum hattı yok yeterki paraları odensin. İlk yarı 24 puan alan takım kalan 8 maçta 14 puan alacak inşallah. Ligde kalalim hatalardan ders çıkarıp seneye yine Avrupa'ya oynarız. Hikmet hocam lütfen artık konsantre ol ve takıma moral ver takımı ligde tut herkes o zaman senin büyük hoca olduğunu anlar. Ayrıca yigithan Avrupa kulüplerinin istediği bir savunma oyuncusu onunla özel olarak ilgilenin lige dönüşte mutlaka faydası olur hatta sadiktan daha sağlam diye düşünüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    İçimden bi ses herşeye rağmen ligde kalacaz diyor. Hayırlısı bakalım :)
    0
    0
    Yanıtla