Malatya’da silahlı saldırgan, önce bir işyerini kurşunladı, ardından peşine düşen işyerini sahibini tabancayla bacağından yaraladı.
Olay; Yeşiltepe'deki Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde meydana geldi. İşyerine giden Ç.Ş. adlı silahlı saldırgan, işyerini kurşunlayıp kaçtı. İşyeri sahibi T.R. ise kaçan saldırganın peşinden koştu ve bu esnada saldırgan peşinden gelen işyeri sahibine de ateş açarak bacağından yaraladı.
Yaralı şahıs özel bir hastanenin ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alınırken, saldırgan ise kaçtı.
Polis ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda saldırganı kısa bir süre sonra olayda kullandığı tabanca ve 3 adet dolu fişek ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.
malatyahaber.com