SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Projeler Üretildi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:14:41
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, İl Genel Meclisi Meclis Başkanı ve grup başkanlarına iadeyi ziyarette bulundu. 

Vali Şahin, Düzce’den Malatya’ya tayininin çıkmasından sonra kendisine ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştiren İl Genel Meclisi Meclis Başkanı Naci Şavata ve ardından Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanı Mehmet Ali Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanı Mustafa Mengüç'e iadeyi ziyarette bulundu.

Vali Şahin, İl Genel Meclisi'nin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu dile getirerek, “Mecliste alınan kararlarla sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda projeler üretilerek vatandaşlarımıza hizmet götüren sizlere teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.206 saniye