SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O'nun Gadası Bana Geleydi.."

0
Güncellendi - 2016-12-13 00:08:44
A- A+ PAYLAŞ

  • "BEN OĞLUMA HİÇ DAYANAMAM".. İstanbul'daki alçak saldırıda şehit edilen polis memuru Okan Doğan'ın annesi, taziye ziyaretine gelen AKP'li Çalık'ı gözyaşları ve ağıtla karşıladı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, İstanbul'da düzenlenen hain terör saldırısında şehit olan polis memuru Okan Doğan'ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Çalık, taziye çadırına uğrayıp, şehidin yakınlarına başsağlığı diledi.

İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena yakınındaki terör saldırısında şehit olan Doğan'ın merkez  Selçuklu Mahallesi Plevne Sokak'taki  evine giden  Çalık, burada anne Nadriye Doğan’a taziyelerini iletti.

Çalık, gözyaşları içerisinde kalan anne Nadriye Doğan’ı teselli etmeye çalıştı.

Şehit annesi Nadriye Doğan gözyaşları arasında “Bu acıya dayanamam, ben bu yükü kaldıramam, beni Okan’ıma kanıma götürün. Beni evladıma götürün, ben evlat kokusuna doymamışım. Ben oğluma hasretim. Ben acıyı taşıyamam. O benim tek evladım, kapımı kilitledi. Ben O’na kurban olayım, O'nun gadası bana geleydi. O’nun yerine ben şehit düşeydim. Okan anan öle Okan. Taşıyamam bu yükü, ben senden geri kalmam. Sen beni götür yanına. Ben yavruma dayanamam. Bunun acısı zor. Ben oğluma hiç dayanamam. Bu acıyı hiç kaldıramam. Ben buna damatlık hazırladım. Ben dedim;  ‘Okan seni evlendirecem.’ ‘Anne daha erken, anne daha düşünme, anne düşünme.’ Demek çağam, gönlündeydi, sen bunu görecektin.” diye ağıt yaktı.

Çalık ve beraberindekiler taziye çadırındaki şehit yakınlarına taziyelerini sunduktan sonra ayrıldılar.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

malatya_11_aralik_sehit_polis_okan-dogan

sehitannesi1

sehitannesi2

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ismail Karakuş (7 yıl önce)
    Dayanilmasi çok zor bir acı Tanrıdan sabır dileriz. Avusturya-Innsbruck
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    ana gurban gadası sananiyegele gadasıda belasıda o hayinlere gide bütün belalar terörü dedestekleyenlere terörü yapanlara gide inşallah rabim şehidlerimize rahmet aillerine sabır versin vatan sağ olsun ne mutlu vatan için vatana can verene onlar bizim şerefimiz onurumuz namusumuz bayrağımız için can verdi bizde canımızla malımızla mülkümüzle devletimizin askerimizin Polisimizin yanındayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan doğan (7 yıl önce)
    Rahmet ve Minnetle aziz hatıran önünde saygıyla eğiliyoruz. Mekânın cennet olsun Allah ailesine sabırlar versin Milletimizin başı sağ olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hocam benim adimda ramazan Doğan dogum tarihiniz kacdi sakincasi yoksa
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün baba (7 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanin cenet olsun şehidim Rabim ailesine sabir wersin.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Türk'ün sabrını zorlayan bu alçak saldırılardan yılacağımızı sanıyorlarsa aldanıyorlar. Biz hazırız, devletimizin, milletimizin, vatanımızın, bayrağımızın yanındayız. Bu unsurlar bizim için dinimiz, kitabımız gibi kutsaldır. Vatan bizim namusumuzdur, canımızı vermeye de her an hazırız...VeSSelam... Ey vatanını satan aşağılık zibidiler, kendiniz gibi karaktersiz kullandığınız maşaları bırakın çıkın meydanlara. Topunuza hodri meydan okuyorum...
    0
    0
    Yanıtla