SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Orduzu Pınarbaşı'nda Fidan Dikimi

0
Güncellendi - 2019-03-25 16:52:13
Orduzu Pınarbaşı'nda Fidan Dikimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası münasebetiyle, Malatya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Orduzu Pınarbaşı mevkiinde fidan dikim töreni düzenlendi.

Törene, Malatya Valisi Aydın Baruş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hançeri Sayat, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Necmi İnce ,Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürü Abdullah Koç, Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Taşpınar, Malatya’da faaliyet gösteren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Ziya Öztürk, Türkiye Harp Malulü, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Mustafa Gözükara, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sıddık Selçuk ve Sivil Toplum üyeleri ile Malatya Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı çok sayıda okuldan ve üniversitelerden yaklaşık bin 500 öğrenci ile kentte faaliyet gösteren sivil toplu kuruluşlarının yönetici ve üyeleri katıldı.

Oldukça coşkulu geçen fidan dikim töreninde 2 bin adet çeşitli türlerde fidan dikimi yapıldı.

Fidan dikim töreninde ayrıca İnönü Üniversitesi Öğrencileri tarafından şehitler adına 280 adet fidan dikilerek, her fidana bir şehidin ismi verildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • ahmet turan (5 yıl önce)
    malatyamız gelişiyor helal olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • kernek (5 yıl önce)
    Malatya seleamlar nerede o çocukluğumuz gençliğimizdeki bağlar bahçeler dağ taş Site olmuş bina bina tabiki yapîlacak bakîn Almanyada Benim Alman komşumun bahçesindeki ağacın kökü kalörifer kazanına toprak altında bastırıp zarar vermeye başlar komşu yetkililere gider kontrol kontrol Ağacî kesmesine izin verilir ama onun yerine başka bir ağaç dikmesine karar verilir Malatyada şehirde yeşillik ağaç kalmamış çok üzücü çoook Malatyayı baştan BA çiçek değil binalar siteler bürümüş
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Hani Aysun Ahmet hocalar yok ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Nerde akp li milletvekilleri...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (5 yıl önce)
    Malatya'yı yeşillendirme kampanyası başlatılmalı.Yetkililer takım elbiselerle göstermelik değil,içten seve seve yapmalı... Dağlarımızın ve bir metre kare yer bile olsa her tarafı ağaçlandırmalıyız. O zaman iklimde düzelir.Hemde Bu kadar hastalıkta olmaz..
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    ÇOK ANLAMLI .ELLERİNİZE SAĞLIK.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Fidan.dikenlere.tesekkurler.emeginize.saglik. Asil.gorev.orman.mudurlugune.dusuyor.yilde. En.az..7..sefer.bakimim.ve.sulanmasi.gerekir. Isde.o.zaman.fidanlar.orman.olusur
    0
    0
    Yanıtla