SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Ortam Müsait Değil'

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, ligin oynanmasını istediğini ifade ederek, “Futbola başlamak için sağlıklı ve güvenilir bir ortamın oluşması gerekiyor. Ama henüz şuanda bu ortamın müsait olmadığına inanıyorum” dedi.

Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Skorer Instagram hesabının canlı yayınında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. 

Futbola başlamak için sağlıklı ve güvenilir bir ortamın oluşması gerektiğini ifade eden Karaman, “Oynamayalım yok, oynayalım. Oynayacağız, lig oynansın. Kesinlikle oynansın. Çok ekstra bir şey olursa hiç kimse bir şey diyemez. ‘Yok, benim hakkım yenildi, şu oldu, bu oldu’ verilecek karara hepimizin saygı duyması gerekiyor. Ama henüz şuanda bu ortamın müsait olmadığına inanıyorum” dedi.

Ortamın futbola müsait olmadığı için biraz daha beklenmesi gerektiğini dile getiren tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:

“Gelişmelerin bizi nereye getireceğini görmek gerekir. Bununla birlikte FİFA Sağlık Kurulu Başkanı var, ‘Eylül ayından önce dönülmesi salgında ikinci dalgayı tetikler’ diyor. Burada bir takım insanları düşünceleri değil, insanların sağlığı önemli. Ankaragücü’nden bir oyuncunun yaptığı test pozitif çıktı. Şimdi futbolcular hangi psikolojiyle antrenmana çıkacak?”

Karaman, bazı takımların gruplar halinde antrenmanlara başlamasıyla ilgili “Kimse sanmasın şu takım antrenmana çıkıyor diye. Onlar idman değil. Ben annemi gidip göremiyorum, bu ortamda nasıl maç yapacaksınız? Futbolcularla konuşuyorum hepsi tedirgin. Hepimiz Bilim Kurulu’nun vereceği rapora uymak zorundayız” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Bayram yekdeş (4 yıl önce)
    Bu şartlarda ligleri başlatmak cinayettir .olumsuz durumda sorumluluk kime ait sağlık önemli bu durumda hiçbir takım ve oyuncu konsantre olamaz .
    0
    0
    Yanıtla
  • şeref erdoğan (4 yıl önce)
    Bu ortamda futbol oynatmak cinayettir. Futbolcular maske takacak, sosyal mesafeye uyacak, her temastan sonra el ,yüz hijyenine dikkat edecek. Çok komik...........
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal gunay (4 yıl önce)
    Karar verilmis lig oynanacak. Sayin Karaman buna gore yorum yapmaniz gerekir. Dusuncelerinzde haklisiniz, futbol oynanacak ortam yok. Ama sizin benim dememizle bir sey olamaz, bizler karar merci degiliz. Siz isinizi yapip takimi hazirliyacaksiniz. Bu karamsarlik takima zarar veriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkan nereden buldun bu adamı
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    simdi isin asli su ingiltere italya ve ispanya ligleri avrupanin en ust seviye ligleri ve adamlar can derdinde su an. yani sen istedigin kadar ligi bitir bu ulkeler liglerini iptal ederse seneye trabzon nerede oynayacak acaba avrupada sorabilir miyim Yani ligi trabzonu sampiyon yapmak icin bitirmeye calisiyorlarsa elleri bos cikabilir cunku avrupa da hic bir ligin baslanmasina bizim disimizda karar verilmedi federasyon acele etti bence ama donecekler yanlislarindan. hikmet koca olayi farkli taraftan okumus.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Arkadaslar.teknik.heyetinin.oyuncularin.yonetimin.morellerini.bozmayalim.takima.destek.olalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Hoca medyatik olmayı bırak işine bak. Senden başka konuşan hoca varmı. Ben bu işi yapamam de kurtul. Tüm takımlar eşit şekilde kim iyi çalışırsa takımı kurtarır.
    0
    0
    Yanıtla
  • KEMAL (4 yıl önce)
    Buradaki demeci okuyup,.Güya hocayı eleştirdiğinizi zannediyorsunuz.Skorer Tv deki konuşması çok kısa ve net .Adam doğruları söylüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal (4 yıl önce)
    Ya hoca işine bak yapamıyorum demiyorsun da ortam müsait degil diyorsun ortam rize icinde Ankaragucu icinde müsait degil hoca herkes can derdinde senden istediğimiz kaç senelik sözde teknik direktörsün şu kalan 8 maçta 3 galibiyet al seneye sen yoluna biz yolumuza
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    takim yarin kume dusunce diyecegi su ama ben dedim mac oynanmaz bu ortamda diye. bi oyuncuda birinde bi virus ciksin bak ortaliga nasil cikacaklar gorun bakin :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    Gelmeni çok istemiştim takım başına da ne çok açıklama yapıyorsun hoca. Takımı toplayam futbolculara özgüven verem inandıram demek yerine yok böyle yok şöyle deyip duruyorsun. Kendini sağlama mı alıyorsun küme düştü takım ben söylemiştim oynanmaz mı demek istiyorsun çözemedim. Hadi bakalım hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (4 yıl önce)
    yav hocam kusura bakma da şu anda en temiz il MALATYA burada da ortam oluşmadıysa daha nerede oluşacak anlamış değilim.cesaretin varsa çık gel babayiğit haddebe tesislerde kendi başına çalışa çalışa Pike oldu. murat yıldırım iniesta oldu haberin yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (4 yıl önce)
    Geçmiş olsun hocam. süper lig 12 haziranda başlıyor, siz acele etmeyin haziranın ilk haftası toplanın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan Karakas (4 yıl önce)
    ya hoca birak sen bu hocaligi yemin ederim TFF baskanligina adayligini koy kendini yazik etme basina gectigin takimin ne oynadigi belli deil. git yorumculuk yap daha sukse yaparsin. takim kumeye gitti gitmesine bari rezil olmiyim diye aciklama yapiyorsun aklin sira.
    0
    0
    Yanıtla