SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüsle Çarpışan Araçta 5 Kişi Yaralandı

Otobüsle Çarpışan Araçta 5 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yolcu otobüsü ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 1’i ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza, 21.45 sıralarında Malatya-Kayseri karayolu İkizce mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kayseri istikametine seyir halinde olan A.K. idaresindeki 44 AK 223 plakalı yolcu otobüsü ile aynı yöne ilerleyen H.Ç. yönetimindeki 26 GE 163 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada, hafif ticari araç sürücü ile birlikte araçta bulunan Z.B., M.B., Z.Ç. ve R.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavileri süren yaralılardan H.Ç.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Geçmiş olsun sadece Malatya da günlük 3.. 4 kaza oluyor can kaybı yaralanma özürlü kalanlar dünyaca maddi hasar buna reğmen hiç mi hiç önlem alınmıyor eşeğimle yük taşırken bir ağaca çarptı yükü canı yandı o yolda hep dikkat ederdi lafa geldimi eşek deriz malesef bizim insanlar hiç ders almıyorlar Devket hükmet bütün siyasiler neyi kimi bekiyorlar 1 bütün şoferler eğitilmeli 2 4 bin tl cezayla olmaz 3 piskoleji testen geçenlere müsade verilmeli Ailece aeaca binimeye korkar olduk 1980 öncesi gibi sağ salim akşam eve gelenler sevinir olduk Türkiyenin başına her 10 yılda bir bela getirirler ya gerek yok bu trafik belası bizi bitirecek yasa yapanlar aldığınız parada kan var hak var ona göre ALLHTAN korkan varsa kulda utanan varsa bir önlem alın bütün partiler sorumlu vekiler için yasa yıldırı hızıyla oluyorsa bizim içinde adım hızı olsun razıyız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Allah razı olsun
    0
    0
    Yanıtla