SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Bariyerlere Çarptı, 1 Ölü 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-05-14 17:04:19
Otomobil Bariyerlere Çarptı, 1 Ölü 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Kayseri karayolunda bir otomobilin yoldan çıkarak bariyerlere çarpması sonucunda 1 kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı.

Kaza, Malatya-Kayseri Karayolu’nun Darende- Gümüşlüdere mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ramazan Güllüoğlu'nun idaresindeki  44 AN 314 plakalı otomobil yoldan çıkarak, yolun kenarındaki bariyerlere çarptı.

Kazada otomobilin içinde bulunanlar, araç içinde sıkışınca bölgeye 112 acil servis ekipleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yönlendirildi.

İtfaiye ekiplerince araçta çıkartılan yolculardan 31 yaşındaki Ahmet Duran İnce’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü Ramazan Güllüoğlu ile  Muttalip Tandoğan ve Muhammet Emin Akçay ise 112 acil servis ambulansları ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İL MERKEZİNDE..

Bu arada, Malatya'da bir otomobilin başka otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kazaya karışan otomobilin sürücüsü olay yerinden otomobiliyle kaçtı.

Kaza, Battalgazi ilçesine bağlı Cirikpınar Mahallesi Turgut Temelli Caddesi üzerinde akşam meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Turgut Temelli Caddesi Arap Osman Kavşağı istikametinden kent merkezi istikametine seyir halinde olan Cemil Şahin yönetimindeki 44 EF 638 plakalı otomobile karşı istikamette gelen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 48 NE 463 plakalı otomobil çarptı. Kazada, 44 EF 638 plakalı otomobil içerisinde bulunan Songül Aktürk (48) yaralandı. Yaralı şahıs ihbar üzerine gelen ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alırken, çarpan araç sürücüsü otomobiliyle kaçarak olay yerini terk etti.

Polis, otomobile çarparak 1 kişinin yaralanmasına sebebiyet veren otomobilin sürücüsünü tespit etmek için çalışma başlattı. (Bu kaza son fotoğrafta)

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mehmet İLİÇ (6 yıl önce)
    Değerli arkadaşlar araçlarla hız yapan kişileri mümkünse plakalarını alıp emniyete bildirilelim.bildiğimiz tanıdığımız fahri gönüllü müfettişlerimiz varsa bunlara bildirelim,burdan yok emniyet göreve yok trafik göreve demekle bizim görevimiz bitmiyor,biz vatandaşlık görevimizi yapıyormuyuzki emniyet göreve diyoruz.lütfen duyarlı olalım yaz geliyor şahinlerin doğanların egsoz sesinden yatamayacağız eminim ama vatandaşlık görevimizide yapalım.teşk.
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (6 yıl önce)
    aynı noktada bir hafta önce kamyon şarampole uçmuştu bu araçta kamyonun söktüğü demirlere çarptı tamamen sorumsuzluk yazık gencecik öğretmene
    0
    0
    Yanıtla
  • arda (6 yıl önce)
    allah şifa versin 3 kişi benim beden ögretmenim ölüyü de tanımıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalim44 (6 yıl önce)
    trafik polislerini görece davet ediyoruz malatya merkezde şahin,doğancılar çok hızlı araba kullanıyor birçoğu eksoz seside yapıyor emniyet bu şehirde ne iş yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (6 yıl önce)
    Ali osman kavaginda adamlar isikta durmuyor basip gidiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Lütfen hızlı araç kullanmayın.
    0
    0
    Yanıtla