SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Büfeye Girdi

0
Güncellendi - 2017-01-30 04:13:44
Otomobil Büfeye Girdi
A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu'nda sürücüsünün kontrolunu kaybettiği  otomobil, yaya üst geçidinin altındaki büfeye girdi.

Kaza, 21.30 sularında Çevreyolu üzeri 91 Bin Dev Öğrenci Ortaokulu’nun arkasındaki yaya üst geçidinin altında meydana geldi. M.G. yönetimindeki 34 SAS 07 plakalı otomobil, tali yoldan Köy Garajları istikametine seyir halinde iken, görgü tanıklarının ifadesine göre, yaya geçidi altında çöp kamyonuna çarpmamak için, yolun kenarındaki boşluğa direksiyonu kırdı. Ancak kontrolden çıkan araç, yaya üst geçidinin merdiven altındaki büfeye girdi.

Otomobilin motor kısmı tamamen büfeye girerken, o saatte büfede şans eseri kimsenin bulunmaması nedeniyle kaza ucuz atlatıldı. Kazada hafif yaralanan sürücü ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma (Devlet) Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza da büfenin duvarı yıkılırken, içindeki eşyaların ise zarar gördüğü belirtildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • mar (7 yıl önce)
    üst geçitin olduğu nokta çok sıkıntılı. yol birden daralıyor.belediyenin üst geçit ayaklarını geriye çekerek orayı rahatlatması gerek
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (7 yıl önce)
    ÜST GEÇİDİ YOLUN ORTASINA YAPARLARSA OLACAĞI BU YOL O NOKTADA TEK ŞERİDE DÜŞÜYOR , BU SÜRÜCÜ DAVA AÇSA BUNUN GİBİ 5 ARABA PARASI TAZMİNAT ALIR ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (7 yıl önce)
    400 bin tl
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (7 yıl önce)
    Yazık bu belediyeye oy verenlere ama ateş düştügü yeri yakar büyükşehir olmuş ama boşa olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Konuk (7 yıl önce)
    Yine belediye ekipleri tuzlama çalışmasını yapamadılar. Dün gece yine birçok yol buz pistine dönmüştü. Neden halkın memnuniyet anketlerinde Malatya B.Bld. sonuncu olduğu çok bariz belli oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Safa (7 yıl önce)
    Milletin derdi sizi mi gerdi yorum yapmak size mi kaldı Allah Allah... Geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • esat (7 yıl önce)
    aynen de oyle cana geleceğine mala gelsin hiç önemi yok geçmiş olsun kaza yapan kişiye
    0
    0
    Yanıtla
  • Asi (7 yıl önce)
    Bilmeden haber yapıyor sunuz yaralanan kimse yok sürücüsü belli oturdugun yerden haber yapma.
    0
    0
    Yanıtla
  • vahap (7 yıl önce)
    CUMA AKŞAMI SAAT 18.00'DEN SONRA POLİS EVİ İLE SANAT SOKAĞI ARASINDAKİ YOL BUZ PİSTİ GİBİYDİ.ONLARCA ARABA KAZA YAPTI VE ZARAR GÖRDÜ.2017 TÜRKİYE'SİNDE BELEDİYEMİZİN ÖNLEM ALMAMASI DÜŞÜNDÜRÜCÜ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Polat (7 yıl önce)
    Sürücünün hakimiyetini kaybetmesi gayet normal anormal olan projeyi cizen sözüm ona aklı selim mühendis acaba hiç yolun güzargahını birden daralttıgını akıl edememiş mi gündüz bile o yolda kaza olması kacınılmaz bilenler bilir birden daralıyor o nokta da
    0
    0
    Yanıtla
  • Yol birden daralıyor doğru. Ama önce üst geçidi yaptılar. Sonra yolu genişlettiler. Sonuç kaza kaza kaza.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar S. (7 yıl önce)
    koskoca yolda biraz daha ileri içeriye kadar uzatamadı belediye , merdiveni. arabalar hızla giderken daralıyo yol. hele de minibüscülerin kimseyi umursamaz tavırlarıyla hergün neler yaşanıyo orda. belediye garibana gelince neyi var neyi yok alıyo ama orda üst geçiti 2 metre uzatamadı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilgiç (7 yıl önce)
    Üffff. Porsche... Gitti 1 trilyonluk araba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok şükür sürücüsü hafif yaralanmış. Cana geleceğine mala gelsin. Hem üzülme o arabaya binen kim bilir onun gibi kaç tane alır. Kaskosuda vardır rahat uyu sen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağanın malı gider marabanın canı gidermiş
    0
    0
    Yanıtla