SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Devrildi, Sürücü Yaralı

Otomobil Devrildi, Sürücü Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde devrilen otomobilin kadın sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Burcu Bertis (38) yönetimindeki 01 EA 692 plakalı otomobil Adıyaman-Malatya kara yolu Suçatı mevkisinde şarampole devrildi.

Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan sürücü ambulansla Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesine kaldırdı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kazaya şahit olan (2 yıl önce)
    Kaza anına birebir şahit oldum. Sarampole devrilmedi araba. Virajı alamayip takla attı. 112yi kendisi aramıştı ve Malatya'ya sevk edildi. Ambulans gelene kadar yanındaydım. Durumu iyi gibiydi, inşallah birşeyi yoktur, geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadın Sürücü (2 yıl önce)
    Kadın sürücü diye 40 kere vurgulamazsanız olmaz değil mi?yaniii??? Kadınlar araçlarıyla şarampole devrilemez mi? Geçen şarampole devrilen tırın sürücüsünün cinsiyetini yazmamışsınız iyi misiniz diye merak ettik malatya haber?
    %59
    %41
    Yanıtla
  • çok geçmiş olsun öncelikle en kısa sürede iyileşir inşallah. daha dikkat etmek lazım yollar geniş olunca hız yapılıyor malesef. Sizde çok fazla kafaya takmışsınız sanırım kadın şoför denmesini,1 kere yazmışlar kadın sürücü diye. o da normal yani. tekrar tekrar göremedim ben kaç tane ise yazarsanız gözlerim bozuk olabilir öğrenmiş olurum. "Kazada yaralanan sürücü ambulansla Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesine kaldırdı." burada bile kadın dememişler. malatya haber in hakkını yemeyin.. haberleri efsane dürüst doğru korkusuz habercilik yapmaya çalışıyorlar gayette başarılılar bence.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Kadın Sürücü (2 yıl önce)hakkı isimli kullanıcı yorumuna
    Kadın diye belirtmeye gerek yok bence. İnsanız kaza yapabiliriz. Erkekler kaza yapınca erkek sürücü demiyor kimse, kadınlar yapınca "Kadın Sürücü" diye belirtiliyor mutlaka. Gerek yok. Alttan alta "kadınlar trafik kazası yapıyorsunuz sizin şoför koltuğunda ne işiniz var ?" demek bu bana göre. Bu haberden önce şarampole devrilip yanan bir tır haberi vardı bu sitede.Onu da okuyup kaç kez erkek şoför dediklerini de sayar mısınız Hakkı Bey?
    %100
    %0
    Yanıtla