SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Elektrik Direğine Çarptı, 1 Ölü 4 Yaralı

Otomobil Elektrik Direğine Çarptı, 1 Ölü 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da otomobilin yoldan çıkarak elektrik direğine çarpması sonucunda aynı aileden 1 kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı. 

Kaza, Malatya-Elazığ Karayolu Kale ilçesinin Değirmen mevkiinde meydana geldi. Polis memuru M.D. (41) idaresindeki 23 AAB 527 plakalı otomobil ile Elazığ istikametine seyir halinde iken, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda araç yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı. 

Kazada sürücü ile birlikte eşi Safiye Doğru (40) ile çocukları İ.D. (6), T.D. (16) ve E.D. (14) yaralandı.

Araçta sıkışan yaralılar Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince çıkartılarak hazır bekleyen ambulanslara konuldu. Anne Safiye Doğru’nun kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. 

Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılan ve hayati tehlikeleri bulunan diğer yaralılar tedavi altına alındı.

DARENDE'DE KAZA..

Malatya'nın Darende ilçesinde kamyonun park halindeki araçlara çarptığı kazada 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, lastiği patlayan ve ardından sürücünün kontrolü kaybettiği Enver Karasakal (43) yönetimindeki 34 DLT 844 plakalı boya ve yalıtım malzemesi yüklü kamyon, Malatya-Kayseri kara yolunun Aşağıulupınar Mahallesi'nde önce park halindeki 44 J 7441 plakalı minibüse, ardından da 06 FU 7025 plakalı otomobile çarptı.

Kamyonun yol kenarına, minibüsün ise refüje devrildiği kazada yaralanan sürücü ambulansla Malatya'ya sevk edildi.

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız