SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil İle Servis Minibüsü Çarpıştı!.. 15 Kişi Yaralandı

Otomobil İle Servis Minibüsü Çarpıştı!.. 15 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da otomobille servis minibüsünün çarpışması sonucu 15 kişi yaralandı.

B.E. idaresindeki 44 S 0539 plakalı servis minibüsü ile A.B.K. yönetimindeki 44 AGK 064 plaka otomobil Malatya Havalimanı Yolu Organize Sanayi Kavşağı'nda çarpıştı.

Kazada, her iki araçta bulunan A.B.K, S.Z, B.D, R.Ş, A.A, A.G, İ.K, C.Ö, K.K, T.P, M.S, R.A, K.D, N.Ö. ve Y.D. yaralandı.

Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istemesi üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ambulanslarla yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

KUZEY ÇEVRE YOLUNDA..
Malatya’nın Kuzey Çevre Yolu'nda iki kamyonun karıştığı kazada da 3 kişi yaralandı.

Kaza, 15.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Kuzey Çevre yolu üzerinde meydana geldi. Edilen bilgilere göre, Sivas istikametine seyir halinde olan T.A. (42) idaresindeki 44 NR 510 plakalı kamyon ile M.Ç. (52) yönetimindeki 44 NZ 633 plakalı araç çarpıştı. Kazada, araç sürücüleri ile birlikte A.B. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ile sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

ALTINKAYISI BULVARI'NDA..
Yeşilyurt İlçesinde Altınkayısı Bulvarı'nda 5 Eylül 2024 günü saat 18.00 sıralarında yaralanmalı ve maddi hasarlı bir trafik kazası yaşandı. B.U. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 07 CCB 15 plakalı araç ile seyir halindeyken, C.Ö. isimli şahsın kullandığı 34 DTC 594 plakalı araçla çarpıştı.

Kaza sonucunda, 07 CCB 15 plakalı aracın sürücüsü B.U., hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı. Yaralıya olay yerinde müdahale edilip hastaneye sevk edildi.

AA- iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • H gultekin (1 hafta önce)
    Malatya Akçadağ yol ayırımında kavşağı düzenleyen ekibe Nobel ödülünün verilmesi gerekir. Özellikle yapmak istesen bu düzenlemeyi böyle karışık ve tehlikeli yapamazsınız. Dikkat edin kavşağa, Malatya dan Doğanşehir yoluna dönüş esnasında hemen öncesinde çevreyolundan Akçadağ yoluna giriş verilmiş. Çok dikkat etmeyen o anda herhangi bir araçla karşılaştığınızda, sonucu kesin kazadır. Burası şehir içi değil şehirler arası yol. Dikkat edin bir araç sağa dönüş yaparken diğeri sağdan hemen bitişikte an yola giriş yapmaktadır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (1 hafta önce)
    Bu kavşakta bırakın haftayı nerdeyse hergün kaza olur. Şehrin yöneticileri de ısrarla duymamaktan, görmemekten geliyor. Allah aşkına çok mu zor oraya bir trafik ışığı yaptırmak. Devletin parası yoksa, devletten teşvik alım fabrika kuranların kapısını çalsınlar (ki onlar için kaza olmuş, insan yaralanmış, ölmüş çokta umurlarında değil, üretim zaiyatı....) onlar vergiden düşüp faturalandırıp bir sinyalizasyon yaptırırlar. Vatandaşın da hergün o kavşakta azraille karşılaşması önlenmiş olur....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • batu (1 hafta önce)
    servisçiler servisçiler...
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Sami (1 hafta önce)
    Malatyada hergün trafik kazasının olduğunu Sami beye birisi anlatsın,neden gerekli düzenlemeler yapılıp kazalar önlenmiyor ? Sorumlu birimler neden görevini yapmıyor ?Ne zaman yapacaklar ?
    %80
    %20
    Yanıtla
  • mehmet (1 hafta önce)Sami isimli kullanıcı yorumuna
    yaparlar bekleyin :)
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hacı (1 hafta önce)
    Orada yolun kendinden kaynaklı sıkıntısı da var özellikle 2 organizeden malatya yönüne dönerken otomobil de iseniz tam goremiyosunuz..burada çok ölümlü kaza oldu defalarca yetkililerle görüştük belediye ye yazdık 2 organize sanayi müdürlüğüne söyledik ışık konulması için ama hiç umursayan olmadi karayollarina söyleyin diyorlar biz söyleyelim ya da yazışma yapalım diyen yok ..bunların vebali günahı 2 organize sanayi müdürlüğüne ait ..isteyecek olan bunlar
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 hafta önce)
    Allah akıl versin Malatya şöförlerine
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Hata yolda birde denetim yok yani polis zabıta olmalı bizim sürücüler dört dörtlük sürücünün hatası olurmu hiç 200 mg alkoli veya yasaklı madde almıṣ yine araç kullanıyor hiç trafik kuralı bilmez gözü görnez kulak duymaz ve hatta ṣizorfen tanısı konmuṣ alkolik birine dahi sürücü belgesi veriliyor cezası yok sayılır avurpada bir iki kere zikzak yaptımı arkadaki araç sürücüsü pilakayı polise bildiriyor anında polis yakalıyor alkol yasaklı madde tespit edilirse ömür boyu ehliyet gidiyor bizde 5 bin tl ver kurtul bence bunun adı rüṣvet olmalı 5 bin tl kaç cana bedel acaba böyle gelmiṣ böyle gidecek nufus fazla galiba
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Dikkatttt (1 hafta önce)
    Kaç kere yazdık 2. OSB den havaalanı yoluna çıkan yere ya KASİS koyun ya da ışık koyun diye ama nerdeeee
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Medeni ülkede KASİS trafiğin az olduğu tehna yere konur, yoğun olduğu yere trafik ışıkları konur. Ayrıca kasislerin milli servet olan araçlar ne kadar zarar verdiğini de bir düşünün.. Tabi bizim gibi geri kalmış düşünceye sahip yerel ya da merkezi yöneticiler, geri kalmışlığın göstergesi olan en kolay (bu arda plastik olandan da yandaş esnafta para kazanacak...) KASİS yapar...
    %50
    %50
    Yanıtla